KÜTAHYALI: SEKMEN ERZURUM'UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ve eşi gazeteci-yazar televizyon yorumcusu Nagehan Alçı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

11 Nisan 2014 Cuma 07:42
KÜTAHYALI: SEKMEN ERZURUM'UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
Başkan Sekmen'in İstanbul'da olduğu gibi Erzurum'da da başarılı olacağını ifade eden Yazar Kütahyalı, "Başkanımız Mehmet Sekmen, yerel seçimlerde halkın yoğun desteğini aldı. İstanbul gibi büyük bir kentte üç dönem belediye başkanlığı yapan Sayın Sekmen, Doğu'nun gözde şehri Erzurum'un çehresini değiştirecektir. Buna yürekten inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum" dedi. Nagehan Alçı da, tarihle iç içe olan Erzurum'un halka hizmete sevdalı olan Başkan Sekmen ile modern bir görünüme kavuşacağı temennisinde bulundu. Başkan Sekmen de, gazeteci-yazarlar Kütahyalı ve Alçı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sekmen ziyaretin anısına Kütahyalı ve eşi Alçı'ya semaverle çeşitli hediyeler takdim etti.

KÜTAHYALI, HABİB BABA KÜTÜPHANESİ'NE HAYRAN KALDI

Eşi Nagehan Alçı ile birlikte, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon yapılarak koruma altına alınan Habib Baba Konağı'nı ziyaret eden gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, konak içerisinde yer alan kütüphaneye hayran kaldı. Yerli ve yabancı eserlerin yer aldığı kütüphanenin tarihle adeta bütünleştiğini belirten Kütahyalı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz'e teşekkür etti. Eski evlerin koruma altına alınmasına çok sevindiğini kaydeden Kütahyalı, bir eğitim yuvasına dönüşen konağın kentteki kültürel hayata önemli katkıda bulunacağını sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2014 07:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.