KÜÇÜKOĞLU, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI'N ADAY

Recep Küçükoğlu, 13 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan AK Parti Kongresinde Erzurum İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

12 Nisan 2012 Perşembe 12:48
KÜÇÜKOĞLU, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI'N ADAY
Müceldili Konağında basın toplantısı düzenleyen Küçükoğlu, başkanlık görevi için aday olduğunu belirtti. Daha önceden AK Parti Erzurum İlçe Başkanlığı görevini yaptığını hatırlatan Küçükoğlu, “ AK Partimiz şuana kadar Türkiye’de büyük işler başardı. Biz de Erzurum’da daha iyi işler yapabilmek için ekibimizle birlikte bu göreve talip olduk. 13 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan kongrede İl Başkanlığı görevi için adayım. Demokrasi için adayım” dedi.
Gazetecilerin, Genel Merkezin mevcut İl Başkanı Murat Kılıç’ı desteklediği ve bu yönde açıklamalar yapıldığını hatırlatmaları üzerine Recep Küçükoğlu, “ Bir milletvekilimiz tarafından böyle açıklama yapılmıştır. Ancak biz Erzurum’da daha iyi işler yapma çabasındayız. Bunun için bu göreve talibiz. Demokratik bir şekildi yarışacağız” diye konuştu.
Öte yandan bir önceki kongre de mevcut İl Başkanı Murat Kılıç ile Recep Küçükoğlu yarışmıştı. Kongrede delegelerden 257 oy Murat Kılıç, 228 oy da Recep Küçükoğlu almıştı.

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2012 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih çağlayan 2012-04-12 15:54:17

şu anki il başkanı sayın murat kiliç bu işi çok güzel yapmaktadır. yine kazanacaktır. erzuruma yapmış olduğu güzelliklerin devamını beklemekteyiz. sayın başkanımız murat kiliç bey ile durmak yok yola devam...