KIZILOĞLU ADAY ADAYI DEĞİL

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu’nun Şenkaya’dan Belediye Başkan aday adayı olmadığı bildirildi.

30 Eylül 2013 Pazartesi 19:36
KIZILOĞLU ADAY ADAYI DEĞİL
DOĞUTÜRK’te yer alan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in açıkladığı Şenkaya Belediye Başkan aday adayları arasında ismi geçen Tacettin Kızıloğlu’na partiden açıklama geldi.
İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kızıloğlu’nun aday adayı olmadığı bildirildi. Kızıloğlu’nun Şenkaya’dan olmadığı gibi, yerel seçim sürecinde herhangi bir bölgeden belediye başkan aday adayı olmayacağı açıklandı.
CHP’den Şenkaya için, Salih Özbek, Cemal Alkan, Cemal Yağız, Nusret Bozkurt, Gülsen Erdoğdu, Yaşettin Kışlak, Harun Aktaş, Cemil Güven’in Belediye Başkanlığı için aday adayı oldukları, bu isimlerin dışında Yüksek Seçim Kurulu’nun takvimine göre memuriyetten istifa ederek, aday adayı olabilecek isimlerle bu sayının artabileceği kaydedildi.

Editör

Son Güncelleme: 30.09.2013 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.