KILIÇ: ERZURUM ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER ALDI

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti iktidarında şehrin önemli hizmetler aldığını belirterek, sağlıktan turizme, eğitimden sağlığa bir çok alanda yıllardır yapılamayan hizmetlerin kendi hükümetleri döneminde gerçekleştirildiğini söyledi.

30 Nisan 2011 Cumartesi 13:40
KILIÇ: ERZURUM ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER ALDI
Başbakan Erdoğan’ın Erzurum’a yakın ilgi duyduğunu ve bu yakınlığın herkesçe bilindiğini dile getiren Başkan Kılıç, 12 Haziran’da Erzurum’un Ak Partinin en fazla oy alın illerden birisi olacağını savundu.
ESNAFA KREDİ DESTEĞİ VERİLİYOR
Her şeyde olduğu gibi ticarette de değişim ve dönüşüm yaşandığını dile getiren Başkan Kılıç, “Eğer bu değişim ve dönüşüme ayak uyduramazsanız yok olursunuz. Hükümetimiz esnafın gelişmesi için gerek halk bankası ve gerekse ziraat bankası aracılığıyla kredi verilmesini sağladı. Önceden halkımız bu kredilerden istifade edemiyordu. Fakat şimdi tüm halkımıza destek ve hibe veriliyor. Hükümetimizin verdiği ciddi destek ve teşvikler var” dedi.
KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLADI
Erzurum gerek sağlık alanında olsun gerekse diğer alanlarda olsun büyük hizmetler aldığını ifade eden Kılıç, kentsel dönüşüm konusunda da son zamanlarda önemli projelere imza atıldığını kaydetti. “Erzurum’un kentsel dönüşüm konusunda önemli eksikleri var. Ancak hükümetimiz döneminde bu konuda önemli adımlar atıldı..Bizden önceki dönemlerde belediyeler arsa gösterip şuralarda ev kurun diyordular. Bizim dönemimizde bu asla yapılmadı. Gecekondulaşmaya kesinlikle izin verilmedi. Hasan-ı Basri’de, Aziziye’de, Gezköy’de kamulaştırma ve kentsel dönüşüm çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor” dedi.
HIZLI TREN PROJESİ
Tarım ve hayvancılık konusunda Erzurum’da büyük projeler geliştirildiğini, çiftçiye önemli destek ve teşviklerin verildiğini anlatan Kılıç, “Hükümetimiz döneminde gerek süt gerekse besicilik anlamında büyük teşvikler sağlandı” dedi.
Hızlı tren projesinde Ankara-Sivas etabının yapıldığını, Sivas- Erzurum etabının ise 2016 yılına kadar tamamlanmış olacağını söyleyen Başkan Kılıç, Erzurum’un bu projenin tamamlanmasıyla birlikte ulaşım konusunda da önemli bir gelişim sağlamış olacağını belirtti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.