KILIÇ, BAŞKAN CENGİZ'İN ADAYLIĞINI YORUMLADI

Basın toplantısı düzenlenen AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, önemli açıklamalarda bulundu. Kılıç, bir soru üzerine de Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'in Yakutiye'ye adaylığını yorumladı.

31 Ekim 2013 Perşembe 17:56
KILIÇ, BAŞKAN CENGİZ'İN ADAYLIĞINI YORUMLADI
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, düzenlediği basın toplantısında temayül yoklamasından, adayların belirleme sürecine ve kendisinin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ile düşüncesine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Kılıç, bir gazetecinin Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in Yakutiye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatı yapmasıyla ilgili sorusu üzerine de şunları söyledi: “Aziziye Belediye Başkanımız, başarılı bir arkadaşımız. Nereye aday adayı olacağını en iyi kendisi takdir edecektir. Herhalde kendisinin Yakutiye’de daha çok başarılı olacağına inandığı için böyle bir tercih yapmış olabilir. Arkadaşımız müracaatını yapmıştır, partimiz de gerekli değerlendirmeyi yapacaktır.”

Editör

Son Güncelleme: 31.10.2013 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.