KILIÇ: AŞKALE’DE İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Aşkale’de 300 kişinin AK Partiden istifa ederek MHP’ye katıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı söyledi.

04 Mart 2014 Salı 17:04
KILIÇ: AŞKALE’DE İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL
Kılıç, hizmet hareketinin seçimlerle ilgili olarak AK Parti aleyhine yaptığı propaganda çalışmalarına sert tepki gösterdi. “AK Partiye oy vermeyin de hangi partiye oy verirseniz verin” şeklinde vatandaşlara telkinlerde bulunan cemaat mensuplarına sert çıkışan Kılıç, “Böyle bir zihniyete yazıklar olsun. Bunu anlamakta güçlük çekiyoruz. Kimse mağdur edebiyatı yapmasın. Mağdur olan partimizdir. Başbakanımızdır” dedi.
Kılıç, gazetecilerin Aşkale’de 300 partilinin istifa ettiği yönündeki bir soru üzerine ise “Aşkale teşkilatımızdan bir üye seçim süreci öncesinde ihraç edilmiştir. Kendisi Aşkale İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden meclis üyeliği için istifa etmiştir. Başka bir partiden meclis üyeliğine müracaat etmiştir. Bunun için de teşkilatımız tarafından ihraç edilmiştir. Bunun dışında herhangi bir istifa söz konusu değildir. Aşkale’de partimizden istifa etmiş tek bir üyemiz yoktur. AK Parti üyesi olup istifa eden bir üyemiz olursa bizim mutlaka bundan haberimiz olur. Ancak böyle bir istifa söz konusu değildir. Biz de seçim çalışmalarımızda zaman zaman vatandaşlarımıza rozet dağıtıyoruz. Aşkale’de de MHP’nin vatandaşlarımıza böyle bir rozet hediyesi olmuş olabilir. Ancak bir istifa kesinlikle söz konusu değildir” diye konuştu.
Kılıç, öte yandan 30 Mart seçimlerinde AK Partinin oy oranını yükselterek başarıyla çıkacağını ifade ederek, “Seçim öncesi bir takım çevrelerce şehirde oluşturulan algı maalesef doğru değildir. AK Parti Erzurum’da dün olduğu gibi bugünde oylarını artırarak çıkacaktır. Milletimiz Başbakanımızın yanındadır. Türkiye’nin önünü kesmemek adına vatandaşlarımızı çok dikkatli olmaya davet ediyoruz. Hızını almış giden bir Türkiye’nin frene basmasını isteyenler var. Buna izin vermeyiz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 04.03.2014 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2014-03-04 19:19:55

bu durumdan neden rahatsız oldunuz ?mhp nin yükselişi demek ki sizi rahatsız ediyor .çoğu yerde akp den istifa edip mhp ye katılan yüzlerce kişi var ama oradaki il başkanları açıklama yapmıyor .

Avatar
AKP KOMEDİSİ 2014-03-04 17:27:00

:)))))))) istifa açiklamasi yapilmamişki. 300 akp li mhp ye sürpriz bi şekilde geçti açiklamasi var. ne biçim bir haber bu. mhp vatandaşlarimiza rozet hediye etmiş olabilir deniliyor güldürmeyin insani. benim istemediğim bir rozeti bana kimse hediye edemez. bugüne kadar verdiğim oylar haram olsun oyum milliyetçi hareket partisine