KAYA, GÜVEN TAZELEDİ

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, bugün gerçekleşen olağan kongre sonrasında yeniden il başkanlığı görevine seçildi.

03 Mart 2012 Cumartesi 20:56
KAYA, GÜVEN TAZELEDİ
MHP Erzurum 10’ncu Olağan Kongresi Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Mevcut başkan Zekai Kaya ile Murat Köroğlu ve Yener Saban’ın aday oldukları kongrenin Divan Başkanlığını Gaziantep Milletvekili Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, yaptı.
3 adayın yarıştığı kongrede 308 delegenin oyunu alarak yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen Zekai Kaya, yaptığı teşekkür konuşmasında MHP bayrağını en iyi şekilde daha ileriye taşıyacağını söyledi.Kongrede diğer başkan adaylarından Murat Köroğlu 240, Yener Saban ise 12 delegenin oyunu alabildi.
Kongreye Gaziantep Milletvekili Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 03.03.2012 21:17
Anahtar Kelimeler:
KAYAGÜVEN TAZELEDİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.