KAYA: 7 HAZİRAN’DA ERZURUM TARİH YAZACAK

MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum’daki AVM ve iş merkezlerini ziyaret etti.

21 Mayıs 2015 Perşembe 23:04
KAYA: 7 HAZİRAN’DA ERZURUM TARİH YAZACAK
MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum’daki AVM ve iş merkezlerini ziyaret etti. Esnafla bir araya gelen Zekai Kaya, seçmenlerden 7 Haziran’da Erzurum’da tarih yazma sözü aldı. 

MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya’nın bugünkü seçim çalışması durağı AVM ve iş merkezleri oldu. Şehir merkezindeki iş merkezlerini ziyaret eden ve esnafla tek tek görüşmeler yapan Zekai Kaya, 7 Haziran seçimlerinin taşıdığı öneme vurgu yaparken, MHP’ye de destek sözü aldı.

Esnafın sıkıntılarına kulak veren Zekai Kaya, “Erzurum esnafının içinde bulunduğu durumu biliyoruz. Esnafımız borç batağına saplanmış durumda. Her geçen ayın, bir önceki ayı aratır olduğu Erzurum’da, çoğu esnaf kardeşimiz kepenk kapatmış, kimi buralardan göç etmiş, çoğu da ticari faaliyetlerini durdurma kararı almış. Toplumun hemen her kesimi borçlu durumda ve piyasalarda nakit sıkıntısı çekiliyor. Bu sıkıntının ilk darbe vurduğu kesim ise, esnafımız oluyor” diye konuştu.

7 Haziran’daki seçimlerde MHP’nin iktidarı ele alacağını ve Türkiye’nin hangi alanda yarası varsa merheminin Üç Hilal olacağını ifade eden Zekai Kaya, “Biz bir yürüyüş başlattık. Millet için, devlet için, Erzurum için bu yola çıktık. Bu yol hizmet yolu, bu yol hak ve hukuk yolu, bu yol Türk-İslam yolu. Bizimle bu yolda yürüyen her bir dava arkadaşımızla, aslan yürekli kardeşlerimizle inşallah Türkiye için yepyeni bir dönemi hep birlikte başlatacağız” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 21.05.2015 23:04
Anahtar Kelimeler:
ErzurumZekai KayaMHPAday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.