KAVAZ, PALANDÖKEN’E ADAY ADAYI OLDU

Palandöken Belediyesi Başkan Aday Adayı Memet Sıddık Kavaz, “Olimpiyat kentimizin en önemli ilçelerinden biri olan Palandöken’e talibiz. 2011 Kış Oyunları ile birlikte yıldızı parlayan bu mübarek beldeye aday adayı olmak bizim için onurların en yücesidir” dedi.

01 Kasım 2013 Cuma 18:38
KAVAZ, PALANDÖKEN’E ADAY ADAYI OLDU
Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı Özel Kalem Bürosu Şube Müdürü Memet Sıddık Kavaz, Palandöken Belediyesi Başkan Aday Adaylığı’na müracaat etti. Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı’ndaki görevinden istifa eden Kavaz, Palandöken İlçe Başkanlığı’na müracaat belgesini takdim etti. AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, Başkan Aday Adayı Memet Sıddık Kavaz’ın müracaat belgesini alarak kendisine başarılar diledi. Kavaz, aday adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu belirterek, bu mukaddes göreve talip olduğunu söyledi.

Palandöken Belediyesi Başkan Aday Adayı Memet Sıddık Kavaz, şu görüşlere yer verdi:

“Olimpiyat kentimizin en önemli ilçelerinden biri olan Palandöken’e talibiz. 2011 Kış Oyunları ile birlikte yıldızı parlayan bu güzel beldeye aday adayı olmak bizim için onurların en yücesidir. Millete hizmet yolunda geliştirdiği politikalarla sadece Türkiye’nin değil bütün mazlum milletlerin lideri Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki AK Parti’mizin hizmet mührünün bizlere verilmesi halinde turizmde şehrin adeta cazibe merkezi konumundaki ilçemizi her alanda daha iyi ve rantabl hale getirmek arzusundayız.”

DEVLET BÜROKRASİSİ VE YEREL YÖNETİMLER

Başkan Aday Adayı Kavaz, bürokratik hayatında özellikle yönetim konusunda iyi bir tecrübeye sahip olduğunu ifade etti. Kavaz, şöyle dedi:

“Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı’nın çeşitli kademelerinde görev aldım. Devlet bürokrasisinde edindiğim bilgi ve birikimi Palandöken için kullanmaya hazırım. Biz ekip olarak ilçemizin bütün sorunlarına vakıfız, yani dersimize çok iyi çalıştık. Stratejik bir plan doğrultusunda ülke içindeki 2007-2012 devamında 2012-2017 eylem planları çerçevesinde Türkiye’nin 100 yılı 2023 hedeflerinin angajmanının oluşmasında elbette ki yerel yönetimlerin merkezi yönetimle entegrasyon içerisinde çalışması kaçınılmazdır.” Palandöken Belediyesi Başkan Aday Adayı Memet Sıddık Kavaz, icra makamı olan yerel yönetimlerin önemine vurgu yaptı.

Kavaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Devleti bir ağaç olarak ele alırsak onun gövdesindeki gölgesinden faydalanmak isteyen insanların ne kadar faydalandığı, ne kadar mutlu olduğu, ne kadar eşit paylaşıldığı, insanoğlunda yaratılıştan müteallik nefis terbiyesinin ve mutluluğunun ne kadarını tatmin ettiğini gösterme sanatı olarak bakabiliriz. Bu bağlamda yerel yönetimlerde aday olma arzusunda olanların belediyenin asli görevler dışında merkezi hükümetleri temsilen halkının dert ve sıkıntılarına derman olması için yerel yönetimlere büyük görevler düştüğünün bilinmesi gerekmektedir.”

25 yıllık idarecilik yönüne dikkati çeken Başkan Aday Adayı Kavaz, “Yerel yönetimlere aday adayı olmamdaki amaç; 25 senelik devlet memurluğu tecrübemden faydalanarak bulunduğum kurum ve diğer devlet kurumlarındaki memleketimin sorunlarını elimden geldiğince çözmeye çalışmak, bundan böyle kendi ilimdeki sorunları kendi mecrasında değerlendirmek, kurumlar arasındaki ilişkileri sıcak tutarak olumsuzlukları olumluya çevirmek, birlik ve beraberlik içerisinde projelerin nasıl olumlu sonuçlandığını görmek için bu göreve talibim.”

Editör

Son Güncelleme: 01.11.2013 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.