KASIM SONUNA KADAR…

Yerel yönetimlerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, temayül yoklamalarının en önemli değerlendirme kriterlerinden biri olduğunu söylerken adayların açıklanacağı tarihi açıkladı.

10 Kasım 2013 Pazar 10:29
KASIM SONUNA KADAR…
Türel, "Tabii tek başına belirleyici bir kriter değil. Kamuoyu anketleri, yerel yönetim başkanlarının raporları, akademisyenlerin ve kanaat önderlerinin kanaatleri, milletvekillerimizin düşünceleri alınıyor. Kasım ayı sonuna kadar Türkiye'nin büyük bölümünde adayların bir kısmını açıklamış oluruz." dedi.
Türel, temayül yoklamalarından sonra kasım sonuna kadar Türkiye'nin büyük bölümünde adayların bir kısmının açıklanacağını bilgisini verdi. Antalya Büyükşehir belediye başkan adaylığı içinse, "Şu anda AK Parti'de çok önemli bir görevi ifa ediyorum. Bu görevimi lâyıkıyla yapmaya çalışıyorum ve bunun dışında başka konularla meşgul değilim. Adaylığımız, bizim kendi dışımızdaki unsurlara bağlı. Önce halkımızın tercih etmesi lazım. Biz bunları kamuoyu anketleriyle en iyi şekilde ölçüyoruz. O da yeterli değil, genel merkez, Sayın Başbakan ve üst kurulun da bir karar vermesi lazım. AK Parti'de hiçbir zaman mevki makam için siyaset yapmadım. Hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Dolayısıyla biz nerede hizmet edebilmeyi en iyi şekilde yakalarsak, onun gereğini her zaman yaparız." değerlendirmesinde bulundu. 

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2013 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.