Karataş: Sayın Genel Başkanım sözün sözümüz yolun yolumuzdur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “MHP Erzurum teşkilatları tek yürek olarak sayın Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin her zaman yanında ve emrindedir. Sözü sözümüz, yolu yolumuzdur.” dedi.

admin
admin
02 Temmuz 2020 Perşembe 07:07
Karataş: Sayın Genel Başkanım sözün sözümüz yolun yolumuzdur

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın’ın yaptığı, “Liderimiz Devlet Bahçeli 13. Olağan Büyük Kurultay’da partimizin ve camiamızın tek adayıdır’’ şeklindeki açıklamasına tam destek veren Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, bir açıklama yaptı.

Başkan Karataş, Erzurum teşkilatları olarak 14 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan 13. Olağan Büyük Kurultay’da tek yürek, tek vücut olarak Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin her zaman yanında ve emrindedir. ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ ilkesini şiar edinmiş, tek düşüncesi vatan ve millet olan, milletimizin gönlünde taht kurmuş Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin nin sonuna kadar yanında ve emrindeyiz. Sözü Sözümüz, Yolu yolumuzdur. Sloganımız; istiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.