Karataş, İstanbul’da harıl harıl çalışıyor

MHP Erzurum İl başkanı Naim Karataş, İstanbul’daki seçim çalışmaları kapsamında Ümraniye Uzundereliler ve Beylikdüzü Erzurumlular Derneği’nde hemşehrileriyle buluştu.

admin
admin
17 Haziran 2019 Pazartesi 00:02
Karataş, İstanbul’da harıl harıl çalışıyor

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, İstanbul programına hız kesmeden devam ediyor. Beraberindeki teşkilat mensuplarıyla hemşehri dernekleriyle buluşmalarını sürdüren Başkan Karataş, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım’a destek istiyor.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’a, Yakutiye İlçe Başkanı Uğur Pasin, Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Aşkale İlçe Başkanı Toksöz Kartal ve çok sayıda Erzurumlu dernek başkanı eşlik etti. Seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Karataş, gittiği yerlerde hemşehri derneklerinin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Bu kapsamda Ümraniye Uzundereliler ve Beylikdüzü Erzurumlular Derneği’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Karataş, İstanbul seçimlerinin Türkiye açısından öneminin detaylı bir şekilde gurbetteki Dadaşlar’a anlatıyor.

İstanbul’da ikamet eden Erzurumlu kararsız seçmenlerden sandığa gitmeleri ve Cumhur İttifakına oy vermeleri hususunda söz alan İl Başkanı Karataş, “İnşallah bu seçimde yüksek bir oy oranı ile kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Karataş’ın beraberindeki belediye başkanları ve ilçe başkanları da İstanbul seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Cumhur ittifakı adayına oy istediler.

MHP İl Başkanı Naim Karataş, daha sonra İstanbul’da ikamet eden Erzurum’un önde gelen iş adamları ve esnaflarını ziyaret ederek, Cumhur İttifakı adayı için destek istediler.

Salih YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPNaim Karataş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.