Karataş: Hedefimiz Erzurum’da birinci parti olmak

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Yenikapı ruhunu Türkiye Cumhuriyetinin bekası için yaşatıp, her koşulda devletin ve milletin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Partimizi Erzurum'da birinci parti yapmayı hedef edindik” dedi.

admin
admin
28 Ağustos 2017 Pazartesi 11:48
Karataş: Hedefimiz Erzurum’da birinci parti olmak

MHP Erzurum İl Teşkilatı aylık ilçe başkanları toplantısının ikincisini gerçekleştirdi. İlçe başkanlarının eksiksiz katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Naim Karataş, ilçe istişare toplantılarının her ay devam edeceğini belirtti.

Naim Karataş, "Sen yeter ki iste, o bir hayal değildir sözünden hareketle, partimizi Erzurum'da birinci parti yapmayı hedef edindik. Bütün çalışmalarımızı ve projelerimizi bu çerçevede sürdüreceğiz. Türk Milliyetçilerinin gönlüne ve de desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Önümüzdeki seçimlere her alanda hazırlıklı olarak girip, belirlediğimiz hedefimize ulaşacağız" dedi.

İl Başkanı Naim Karataş, son zamanlarda gelişen olaylara da değinerek, "Aklını kiraya vermiş bazı zavallıların kurmaya çalıştıkları ya da kuracakları parti, MHP'ye zarar vermez. Bu tür davranışların esiri olan bu insanlar, kutsal davamıza yaptıkları ihanetin bedelini elbet bir gün öderler. Alperenliğe erişmiş olan ülkücüler asla davasından taviz vermezler. Ülkücü hareketin adresi bellidir. Biri Milliyetçi Hareket Partisi, diğeri Ülkü Ocaklarıdır. Ülkücülük MHP olur” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.