KARA, AK PARTİ’DEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Avukat Sadullah Kara, AK Parti’den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

07 Ekim 2013 Pazartesi 16:18
KARA, AK PARTİ’DEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
Erzurum Barosu Avukatlarından Sadullah Kara, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oluyor. Bir dönem Baro Başkanlığıda yapan Avukat Sadullah Kara, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Mart 2014'te yerel seçimler yapılacaktır. Bu seçimlerde doğduğum şehir Erzurum'dan AK Partiden aday adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. AK Parti tarafından aday gösterilirsem hep birlikte bütün problemlerimizi çözeceğiz. Diğer illerle olan mesafemizi kapatacağım. Erzurum gecekondu belasından kurtulmak zorundadır. Çünkü Erzurum'un sosyal sorunlarının nedeni budur. Bunun için en iyi çözüm kentsel dönüşümdür. Erzurum'la ilgili ciddi projelerimiz var. 10 yıllık AK Parti iktidarıyla Türkiye bugün çok iyi seviyelere gelmiştir. 'Birşeyi istemek gereğini yapmaktır'. Bugün Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorsam gerekli yere, seviyeye geldiğimdendir. Şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 07.10.2013 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Wada 2013-10-13 09:46:53

bence belediye başkanı olmak için vizyonu geniş olmak lazım yurt dışında veyahut ta büyükşehirde yaşamış olması lazım ayrıca teknik bilgiye ve donanıma da sahip olması da lazım.. uzun lafın kısası ben belediye başkanının teknik bir eleman olmasından yanayım ayrıca erzurumlu olup erzurum dışında uzun yıllar eğitim görmüş ve çalışmış olan birisi tercihimdir. orada gördüğü yaşadığı güzel şeyleri uygulaması ve yapması daha kolay olacaktır. bize vizyonu geniş siyaseten her kesimi kapsayacak anlayışlı temiz dürüst başkan lazım. uzun lafın kısası bize avukat değil teknik anlamda bilgi ve donanıma sahip belediye başkanı lazım. ikinci bir avukat başkana ihtiyacımız yok vesselam..

Avatar
FİKRİYE 2013-10-09 22:14:02

erzurum'un iki temel problemi açlık ve özel sektörün iflasıdir .dr siddik arslanin büyükşehi̇r beledi̇ye başkani olmasiyla bi̇rli̇kte bu sorunlarda ortadan kalkacaktir

Avatar
lokman sifil 2013-10-07 20:06:04

çok değerli kalender bir adamdır sadullah abi başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum yaptığı avukatlık mesleğinde başarılı olduğu gibi aday adayı olduğu büyük şehir belediye başkanlığında'da başarılı olacağına inanıyorum şansı da bahtida açık olsun inşallah güzel erzurumumuza hayırlı olur...saygılarımla