KAMİL AYDIN’A KÖYLERDEN TAM DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye başkan adayı Kamil aydın Olur’un köylerinden tam destek aldı.

20 Şubat 2014 Perşembe 14:57
KAMİL AYDIN’A KÖYLERDEN TAM DESTEK
Olur ilçe merkezinde seçim çalışmalarının ardından köyleri de birer birer dolaşan Kamil Aydın köylüler tarafından gösterilen sıcak ilgiden son derece memnun kaldı. Olur’a bağlı Soğukgöze köyüne akşam saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, köylülerin dert ve sıkıntılarını yakinen bildiğini belirterek “Köylerimizdeki nüfusu korumak için köyden göçü önlemek için çalışmalarımız olacak” dedi.

Gençlere yönelik iş ihtidamı sağlayacaklarını dile getiren Aydın, Taşgeçit, Aşağı Çayırlı, Yukarı Çayırlı, Altunkaya, Ürünlü, Beğendik, Aşağı Karacasu, Yukarı Karacasu köylerinden Soğukgöze köyünü gezdi. Aydın, Soğukgöze Köyü’nde yaklaşık 150 civarında köylünün katıldığı bir toplantı geçekleştirildi. Köy kahvesini adeta MHP karargahına çeviren soğukgözeliler Kamil Aydına tam destek vereceklerini söylediler. Köylüler Büyükşehir belediye başkan adayına tandır ekmeği ile Oltu cağ kebabı ikram ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 20.02.2014 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.