İYİ Parti’nin Palandöken başkanına kötü haber!

İYİ Parti’nin Palandöken başkanına kötü haber!

admin
admin
07 Mayıs 2019 Salı 18:45
İYİ Parti’nin Palandöken başkanına kötü haber!

Vedat REFAYELİ

Mahalli İdareler seçiminde alınan yenilgi, Palandöken İlçe Başkanının başına patladı. Bir yılı aşkın süredir Palandöken İYİ Parti İlçe Başkanlığını yürüten Alparslan Yapağı, Genel Merkez yöneticilerinin talimatı ile görevinden alındı.

31 Mart seçimlerinde yoğun bir çalışma ortaya koyan Alparslan Yapağı’nın görevden ani kararla alınışı şok etkisi yaptı. Yapağı, İl yönetimi ile ters düştüğü için genel merkezin böyle bir tasarrufta bulunduğunu belirtirken, yolundan geri dönmeyeceğini ve yapılacak kongrede ilçe başkanlığına yeniden aday olacağını belirtip, bir de gözdağı verdi.

Yapağı ayrıca, görevden alınmasını sosyal medya hesabından da paylaştı, şunları söyledi: "14 aydır verdiğimiz mücadelede kurucu İlçe başkanı olarak görevini yürüttüğüm İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanlığından bugün itibariyle görevden alınmış bulunmaktayım. Bu mücadelede benimle beraber yol yürüyen teşkilat mensuplarıma ve bizlere yüreklerini açan İYİ Parti gönüllülerine teşekkürlerimi sunar haklarınızı helal etmenizi temenni ederim’’.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.