İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'na yeni atama!

Kısa bir süre önce İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Haluk Terzioğlu, görevini Melih Kırkpınar'a teslim etti.

admin
admin
13 Aralık 2019 Cuma 07:24
İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'na yeni atama!

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'na İşadamı Melih Kırkpınar atandı. Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş'un katılımıyla gerçekleşen devir-teslim töreninde görevlendirme belgesi İl Başkanı Melih Kırkpınar'a verildi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, görev değişikliğinin hem Erzurum'a hem de İYİ Parti'ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunup, il başkanlığından ayrılan Haluk Terzioğlu’na görev süresi boyunca yaptıkları için teşekkür etti.

Durmuş, daha sonra görevlendirme belgesini İl Başkanı Kırkpınar'a verdi.

Törende konuşan Melih Kırkpınar, partinin Erzurum teşkilatının kuruluşunda da adının il başkanlığı için geçtiğini ve İbrahim Dumlu'nun atamasının yapılmasının ardından genel başkan yardımcılarını arayarak, "Partimin emrindeyim" dediğini ve bugüne kadar da bu söz doğrultusunda hareket ettiğine dikkat çekti.

Görevi, Erzurum'un mihenk taşlarından biri olan Terzioğlu Ailesi'nin bir ferdinden devraldığını da ifade eden Kırkpınar, "Gençlerin artık burada bir Melih abisi var. Vatanını, bayrağını ve milletini seven herkese kapımız sonuna kadar açık" dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.