İŞTE AK PARTİ’NİN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE ADAY ADAYLARI

AK Parti’de 1 Ekim’de başlayan Belediye Başkanlığı süreci bugün Saat: 17:00’de sona erdi.

01 Kasım 2013 Cuma 21:26
İŞTE AK PARTİ’NİN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE ADAY ADAYLARI
AK Parti İl Başkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre Erzurum Büyükşehir ve ilçeler için 192 kişinin aday adaylığı müracaatında bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 7 kişi başvuru yaparken, merkez ilçelerde 18 kişi ile rekoru Palandöken ilçesi kırdı. Yakutiye’den 14, Aziziye’den ise 12 kişi başvuru yaptı.
51 kişi Büyükşehir ve merkez ilçeler için başvuru yaparken, 141 kişinin de diğer ilçeler için başvuru yaptığı öğrenildi.
Öte yandan AK Parti Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için de süre 1 Aralık'a kadar uzatıldı.
 
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYLARI
Murat KILIÇ, Sadullah KARA, Sıddık ARSLAN, Sadettin AYDIN, Bekir KARKMAZ, Ahmet KÜÇÜKLER, Muhammet Mustafa SOLAK ve Muzaffer GÜLYURT.
 
PALANDÖKEN BELEDİYESİ ADAY ADAYLARI
Orhan BULUTLAR, Memet Sıddık KAVAZ, Cenap Köksal BİRDAL, Adem ÇELİK, Ahmet AKÇAY, Alparslan ÖZDEMİR, Demet GÜRAL, Ensar COŞKUN, Mehmet Latif MASKAN, Melek KELEŞOĞLU, Mustafa Cenk ÖZAKIN, Nevzat KARAHAN, Ömer Faruk YILDIRIM, Özer UZUN, Selahattin TURAN, Cemil UYGUR, Tayyip GÜNGÖR, Abdurrahim ÇİNTAŞ
 
YAKUTİYE BELEDİYESİ ADAY ADAYLARI
Fatih CENGİZ, Dursun ŞAHİN, Akif HOŞ, Avni DURSUN, Abdulbaki DUMANAY, Güven GÜLÜM, Ali KORKUT, Teoman KÜMBET, Ali ANLAR, Abubekir Üstün GÜLAKAR, Abdullah KELEŞOĞLU, Burhan ALP, Zafer TANAS, Osman AKTOPRAK
 
AZİZİYE BELEDİYESİ ADAY ADAYLARI
Vahdettin YAYLALI, Muhammet İSPİRLİ, Zekiye ÇOMAKLI, Eyüp TAVLAŞOĞLU, Ayhan ÖZSAĞLICAK, Nurhan YILDIZ, Kemal ÖZARSLAN, Tekin PINAR, Serkan Murat BAYRAK, Mustafa TOKÖZ, Hasan ŞENGEL

Editör

Son Güncelleme: 01.11.2013 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet CEYLAN 2013-11-03 14:41:24

erzurumumuzu markalaştırp ve örnekalınacak büyükşehirler arasina sokacak büyüşehir manteliteli şehir istiyoruz...palandöken belediyesine..memet sıddık kavaz istiyorum.güvenilir vede çokbeyefenidi göruyorum kendileri büyüsehir statulu biolarak görüyorum.

Avatar
dadaş 2013-11-03 02:11:34

bence erzurum büyükşehir belediyesine tek yakışır aday muzaffer gülyurt olmalı hepsini gördük yeni üretim yeni belediyecilik görmek istiyoruz