İşte AK Parti'nin MHP'ye jest yapacağı 6 il!

​​​​​​​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genişletilmiş il başkanları toplantısında 14 ilin başkan adayını daha açıkladı. Açıklanan toplam il sayısı ise 74'e yükseldi.

admin
admin
06 Aralık 2018 Perşembe 23:04
İşte AK Parti'nin MHP'ye jest yapacağı 6 il!

AK Parti'de bugün yapılan İl Başkanları Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 14 ilin daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan toplam il sayısı ise 74'e yükseldi.

AK PARTİ 6 İLİ MHP'YE JEST OLARAK BIRAKABİLİR

AK Parti'nin İstanbul'da Binali Yıldırım'ı aday göstereceği ve MHP'nin de Yıldırım'a destek vereceği biliniyordu.

AK Parti'nin Muğla, Adana, Manisa, Mersin, Aydın ve Osmaniye'de aday çıkarmayarak yerel seçimde ittifak konusunda anlaştığı MHP'nin adayını destekleyebileceği belirtiliyor.

ERDOĞAN SİNYALİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yapılan il başkanları toplantısında "Cumhur İttifakımızı lekelemeyecek, gölgelemeyecek şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bazı kalan yerleri de bizler daha sonra yine liderler olarak bir araya gelip nihai kararlarımızı da bu konuda vereceğiz" dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.