İŞTE AK PARTİ MİTİNGİNİN RAKAMI

Kılıç, “30 Mart akşamı AK Parti bir seçimden daha zaferle çıkacak, milletimiz hak ettiği hizmeti, istikrar ortamı içinde ak belediyelerle almaya devam edecektir” dedi.

22 Mart 2014 Cumartesi 23:22
İŞTE AK PARTİ MİTİNGİNİN RAKAMI
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, dün Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen büyük Erzurum mitingine yoğun ilgi gösteren Erzurumlulara teşekkür etti. Başkan Kılıç, “Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Erzurum’da yüz binlerle buluştu” dedi.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, 21 Mart Cuma İstasyon meydanında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingiyle ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, “21 Mart Cuma günü Erzurum tarihi günlerinden birisine daha sahne oldu. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz mitinge katılım, coşku ve heyecan; aziz Erzurum halkının AK Partimize ve Sayın Başbakanımıza duyduğu saygıyı ve teveccühü bir kez daha göstermiştir. Sayın başbakanımız da bu sevgiyi karşılıksız bırakmamış, Erzurum'a yatırımların artarak devam edeceği müjdesini vererek bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir.
Resmî rakamlara göre 140 binden fazla yurttaşımızın iştirak ettiği miting, gerek Erzurum'da yapılışı, gerekse içinden geçmekte olduğumuz demokrasi ve millî irade sınavı dönemi açısından çok büyük bir anlam taşımaktadır. Erzurum halkı o meydanda verdiği destekle, o meydanlara sığmayan coşkusuyla milletin iradesinin gücü karşısında tuzakların, montajların, hukuksuz işlemlerin ve yıpratma kampanyalarının hiçbir anlamının olmadığını bir kez daha ispat etmiştir. Bugüne kadar Erzurum’da yapılmış en geniş katılımlı miting olma özelliğini elde etmiş bu organizasyon AK Partimizin bir seçimden daha, halkımızın da desteği ile galip çıkacağının ispatı olmuştur.
Bu büyük mitinge katılımları nedeni ile öncelikle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a; milletvekillerimize, il dışından gelerek bizlere destek veren teşkilat mensuplarımıza, il koordinatörümüze ve bizi beraber yürüdüğümüz bu yolda hiç yalnız bırakmayan, meydanlara sığmayan aziz Erzurum halkına şükranlarımı sunuyor, mitingin organize edilmesinde emeği geçen genel merkez yöneticilerimize ve teşkilat mensuplarımızın yanı sıra miting esnasında görev yapan emniyet mensuplarımıza ve bu tarihi mitingi takip eden basın mensuplarımıza da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Daima Millet, Daima Hizmet şiarı ile çıktığımız bu yolda, inşallah, 30 Mart akşamı AK Parti bir seçimden daha zaferle çıkacak, milletimiz hak ettiği hizmeti, istikrar ortamı içinde AK belediyelerle almaya devam edecektir.” Diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2014 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DADAŞ 2014-03-25 03:41:59

resmi rakam dediği neye göre resmi acaba dışarıdan gelen araçların koltuk sayısına göremi???

Avatar
Nejdet Bayoğlu 2014-03-24 12:48:34

erzurumluyu ruhlatan ruhsuzlar belki bir olimpiyatta düzenlenir pastayı yine kaparlar