İNŞALLAH AHİRETİ DE BÖYLE OLUR

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum İl Müftülüğü’nün yeni hizmet binasında gezi ve incelemede bulundu. Gezi esnasında İl Müftüsü’nün makam odasını beğenen Bakan Akdağ, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’e “Gördün mü çok güzel bir makam odası olmuş” dedi. Pratik zeka ve cevaplarıyla ünlü olan Vali Öztürk de, Akdağ’ın bu ifadesini esprili bir ifadeyle yorumlayarak, “İnşallah Müftü Bey’in makamı ahirette de böyle olur” diye konuştu.

15 Aralık 2012 Cumartesi 10:02
İNŞALLAH AHİRETİ DE BÖYLE OLUR

Cengiz DURULAR'ın haberi

Erzurumlu şehit polis memuru Mücahit Daştan’ın cenaze merasimine katılmak üzere kente gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, temas ve incelemede bulunmak üzere, inşaatı devam eden Erzurum İl Müftülüğü’nün yeni hizmet binasını gezdi. Vali Sebahattin Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in de katıldığı gezide Bakan Akdağ, engelliler için yapılan rampayı beğenmedi. “İşi bilen kişilere bu birimi yaptırın” diyen Bakan Akdağ, İl Müftülük binasının bütün bölümlerini gezerek, yüklenici firmadan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan’ın da hazır bulunduğu gezide devlet adamlarının neşeli halleri ve esprileri oldukça beğeni topladı. Yeni hizmet binasındaki İl Müftüsü’nün makam odasını gezen Bakan Akdağ ve beraberindekiler, görsel tasarımıyla dikkat çeken bölüme hayran kaldı. Işıklarıyla sarayı andıran makam odasına olan ilgilerini dile getiren Akdağ, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’e, “Gördün mü çok güzel bir makam odası olmuş” dedi. Pratik zeka ve cevaplarıyla son derece ünlü olan Vali Öztürk de, Bakan Akdağ’ın bu ifadesini esprili bir ifadeyle yorumlayarak, “İnşallah Müftü Bey’in makamı ahirette de böyle olur” diye konuştu. Söz konusu espri, bürokratların gülüşmelerine neden oldu. Bakan Akdağ ve beraberindekiler daha sonra geçirdiği talihsiz kaza sonrası yaşamını yitiren Palandöken Belediyesi personeli Kubilay Oker’in taziye evine geçerek, Oker ailesine başsağlığı dileklerini iletti. 

Editör

Son Güncelleme: 15.12.2012 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.