İmamoğlu Palandöken'de

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6.8 büyüklüğünde deprem yaşayan Elazığ'a yaptığı ziyaretin ardından Palandöken Kayak Merkezi'ndeki otelde konaklayan eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte yarıyıl tatili yapan çocuklarının yanına geldi.

admin
admin
28 Ocak 2020 Salı 23:53
İmamoğlu Palandöken'de

Ailesiyle birlikte Palandöken Kayak Merkezi’ne gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanlığına aday olan gazeteci Orhan Bozkurt’a başarılar diledi.

Deprem bölgesindeki incelemelerinin ardından önceki gün Erzurum’a gelen İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle birlikte Palandöken Kayak Merkezi’nde tatile başladı. Sway Hotel’de konaklayan Başkan İmamoğlu, kayak tatiline gelen yerli ve yabancı misafirlerin yakın ilgisiyle karşılaştı.

Tatilcilerle fotoğraf çekilen İmamoğlu, sabah saatlerinde de Cumhuriyet Halk Partisi İl Bakanlığı’na aday olan gazeteci Orhan Bozkurt ile bir araya geldi. Hafta sonu yapılacak olan kongre için Bozkurt’a başarılar dileyen, İmamoğlu, “Her geçen gün partimize olan ilgi artıyor. Erzurum’da da oy oranının yükseleceğine inanıyorum” dedi. İmamoğlu daha sonra eşi Dilek, gazeteci Orhan ve eşi Merve Bozkurt ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bozkurt, İmamoğlu’na CHP’nin Erzurum’daki durumu ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. İmamoğlu, Bozkurt’a başarılar diledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret edeceğini belirten İmamoğlu, daha sonra il binasında partililerle görüşeceğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, “Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum'u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı.” ifadelerini kullanmıştı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.