ILICALI’DAN CEVDET ORHAN’A TAM DESTEK

22. Dönem Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ile Mustafa Nuri Akbulut, Ak Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan ve Ak Parti Aziziye Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Ilıca Seçim Bürosunda vatandaşlarla bir araya geldiler.

24 Mart 2014 Pazartesi 00:40
ILICALI’DAN CEVDET ORHAN’A TAM DESTEK
Ilıca seçim bürosunda vatandaşlara hitap eden Ak Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Orhan, Partisinin Erzurum Mitingine değindi. Çok coşkulu ve heyecan seviyesi yüksek olan bir miting olduğunu belirten Orhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’a çok değer verdiğini, Erzurum’un da Başbakan Erdoğan ‘a aynı değeri verdiğini ifade etti.
Orhan sözlerine şöyle devam etti: ”Erzurum’un büyük değerlerinden; İçişleri Bakanımız Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce  ve Eski Sağlık Bakanımız Recep Akdağ ile birlikte el ele vererek,  önümüzdeki bu beş yıl içerisinde Erzurum’u çok büyük projelerle, çok büyük inşaat sahası haline getirerek, farklı bir noktaya ulaştırmak hepimizin temel amacıdır.  İlçemiz de bu beş yıllık dönemde hızlı ve istikrarlı gelişimden payını alacaktır. İlçemize hazırladığımız projelerimizle nefes aldıracağız. Halka hizmet, hakka hizmet düsturuyla yaşanabilir, örnek bir Aziziye inşa edeceğiz.”
22. Dönem Erzurum Millet Vekili Mustafa Nuri Akbulut, ”Ak Parti ustalık dönemi olan üçüncü dönemde yaptıkları hizmetleri taçlandıracaktır. Ama önüne çeşitli engeller çıkartılıyor. Bu engeller aşılacaktır. Başkan Adayımız Muhammed Cevdet Orhan Bey yakından tanıdığımız, güvendiğimiz, bilgisine ve tecrübesine inandığımız bir arkadaşımızdır. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sekmen’i de tanıyoruz. Başkan Adaylarımız, Başbakanımız tarafından Erzurum’u ayağa kaldırmak için gönderilen tecrübeli arkadaşlarımızdır. İnşallah hayırlı çalışmalara vesile olacaktırlar.” diye konuştu.
Aziziye’nin  özellikle kentsel dönüşümünde önemli hizmetleriyle ilçeli vatandaşların gönlünde taht kuran 22. Dönem Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Ak Parti Hükümeti olarak Aziziye’nin gelişiminde önemli hizmetlerinin olduğunu, bu hizmetlerin Ak Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan’a tam destek verildiği taktirde devem edeceğini ifade etti.
 Ilıcalı, ”Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkan Adayımız Muhammed Cevdet Orhan, benim İstanbul’dan ve Meclisten tanıdığım çalışma arkadaşlarımdır. Bu dönem karar verdim. Diğer şehirlere harcadığım mesaiyi artık kendi memleketim için de harcayacağım. Niye benim Erzurum’umun raylı sistemi olmasın,  Niye dağ turizmiyle termal turizmi birleştirmeyelim.  Başkan Adaylarımız birlikte, koordineli bir şekilde çalışarak, yapılan hizmetleri olduğu yerden daha da ileriye götüreceklerdir.” Dedi.
Program, Ilıca esnafı ziyaretiyle devam ederken; Eğerti,Sorkunlu ve Yoncalık Köyleri ziyaretleriyle son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 24.03.2014 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.