İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ YERE VE KONUMA TAŞIYACAĞIZ

Palandöken ilçesinde uzun zamandır merakla beklenen AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Orhan Bulutlar oldu.

21 Ocak 2014 Salı 17:21
İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ YERE VE KONUMA TAŞIYACAĞIZ
Adaylığı açıklandıktan sonra yüzlerce kutlama mesajı ve telefon alan Başkan Bulutlar ilk açıklamasını yazılı yaptı. Bulutlar, açıklamasında önemli ve sorumluluğu yüksek bir göreve ikinci defa talip olduğunu vurgularken, Palandöken İlçesini hak ettiği yere ve konuma taşıyacaklarını belirtti. Aday adaylığı sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür eden Bulutlar, olgunlukla sonucu bekleyen Aday Adayı arkadaşlarını da unutmadı.
BULUTLAR’IN AÇIKLAMASI
Başkan Bulutlar yaptığı açıklamada, “21 Ocak tarihi itibariyle Ak Partiden adaylığım Genel Merkezimiz tarafından onaylanmıştır. Saat 12.30 sıralarında televizyon kanaların da ve internet sitelerinde adımın duyulmasından itibaren Telefonla, mesajla ve bizzat tebrik eden tüm hemşehrilerime ve dostlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Cenabı-ı hak utandırmasın.
“İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ YERE VE KONUMA TAŞIYACAĞIZ”
Çok önemli, sorumluluğu yüksek bir göreve ikinci defa talip olduk. Çok iyi bir organizasyonla Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışarak Palandöken İlçemizi hak ettiği yere ve konuma taşıyacağız. Aday adaylığım sürecinde temayül yoklamasında ve Halkımız ile yapılan mülakatlarda bizlere teveccüh gösteren İlçe teşkilatıma, hiçbir zaman desteğini bizler den esirgemeyen İl teşkilatıma, Milletvekillerime ve Ak teşkilat mensubu tüm arkadaşlarıma, değerli hemşehrilerime ve olgunlukla sonucu bekleyen aday adayı arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Kararın Ülkemize, şehrimize, ilçemize ve tüm ak parti teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 21.01.2014 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.