İLÇE BAŞKANLARI ERZURUM’DA TOPLANDI

AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı İl Başkanı Murat Kılıç başkanlığında yapıldı. Tüm ilçe başkanlarının eksiksiz olarak katıldığı toplantıya Erzurum Milletvekili ve MKYK Üyesi Fazilet Dağcı Çığlık ta katıldı.

17 Mart 2013 Pazar 13:35
İLÇE BAŞKANLARI ERZURUM’DA TOPLANDI
İlçe Başkanları toplantısında teşkilat çalışmaları, belediye başkanları ile birlikte gerçekleştirilen köy ziyaretleri, seçim sandık yönetim kurulu üyeleri çalışmaları ve yerel seçimlerle ilgili çalışmalar değerlendirildi. Seçim çalışmalarına bugün itibariyle start verildi.

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ilçe başkanlarına şimdiye kadar yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarda izleyecekleri yol hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ise konuşmasında ilçe başkanlarına teşekkür ederek önümüzdeki seçim sürecinin en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi.

Toplantıda AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir de ilçede yaptıkları çalışmaları aktardı.

İlçe Başkanları toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2013 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.