İl Başkanlarından Bayram Mesajı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile MHP İl Başkanı Naim Karataş, Ramazan Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

admin
admin
13 Mayıs 2021 Perşembe 08:18
İl Başkanlarından Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azat olan mübarek bir ayı tamamlayarak affa kavuşmuş olmanın ümidi ve mutluluğu içindeyiz.” dedi.

ÖZ: ZİYARETLERİMİZİ TELEFONLA YAPALIM

Bayramların Allah’ın rızasının kazanıldığı müstesna zaman dilimlerinden olduğunu belirten Başkan Öz mesajında, “Ana-babanın rızasının kazanıldığı, ziyaretlerle gönüllerin kazanıldığı, yoksul ve muhtaçların gözetildiği, sevgi ve saygının kuşatıcı iklimine girildiği zaman dilimlerinden olan bayramları fırsat bilmeli ve Allah’ın rızasını kazanmak için yarışmalıdır. Pandemi nedeniyle evlerimizde kaldığımız bugünlerde eski bayramları arayacağız elbette ama ziyaretlerimizi yine de telefon yoluyla gerçekleştirebilir, sevdiklerimizi rızayı ilahiye ulaşabiliriz.” ifadelerine yer verdi.

ÖZ: BAYRAM AF İLE BAYRAMDIR

Ramazan ayının bitişini, Alemlerin Rabbi olan Allah’tan gelen af müjdesinin bayrama çevirdiğini belirten AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Bu müstesna zaman dilimini Allah’ın emirlerine uyarak ve yaşantımızı Peygamber Aleyhisselamın örnek hayatına benzeterek tamamladıysak affedilmeyi ümit ederiz. Bayramı bayram yapan işte budur. Nitekim Erzurum’un manevi mimarlarından Alvarlı Muhammed Lütfi Efe de gazelinde bu gerçeğe dikkat çekerek ‘Mevlâ bizi afv ede / Gör ne güzel 'ıyd ola / Cürm ü hatâlar gide / Bayrâm o bayrâm ola’ dizeleriyle af sevincini şiirleştirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayında kazandıklarımızı kaybetmeden güzel bir ömür sürme temennisiyle başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

MHP İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ'TAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bu günlerin geride kalacağını ve sağlıklı güzel günlerin ülkemizde hüküm sürmeye devam edeceğini ifade ettiği mesajında pandemi kurallarına da uyulması gerektiği uyarısını da yenileyen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş "Tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız günlerin arkasından bayramı yaşamaktayız. Evlerde kalmak zorunda kaldığımız bu süreçin de biran önce bitmesi için gerekli tedbirlere uymak zorundayız" ifadelerine yer verdi.

"BAYRAM DEMEK; DARGINLIKLARIN BİTMESİ DEMEKTİR"

Ramazan bayramının buruk geçmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Karataş, "Salgının etkisi nedeniyle bu yıl bayramımızı kısıtlı imkanlar dahlinde kutlayacağız. Ama bizler biliyoruz ki bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bu bilinci hiç unutmadan, uzaktan da olsa haberleşme imkanlarını kullanalım ve sevdiklerimize, dargın olduklarımıza ulaşmaya devam edelim. Bu duygu-düşüncelerle birlikte başta şehit ve gazi yakınlarımız olmak üzere Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum. Sonsuz merhamet sahibi Yüce Rabbimiz imtihanlarımızı hafifletsin, sıkıntılı süreçten bir an evvel kurtularak daha güzel günlerde birlikte olalım" duasında bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.