İKTİDAR ERZURUM’A NE KAZANDIRDI NE KAYBETTİRDİ?

Merkez Parti Erzurum milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, 2003 yılından bugüne kadar Erzurum’un gelişmişlik ve kalkınmada büyük hayal kırıklığını yaşadığını belirterek, iktidarın büyük destek almasına karşın Erzurum’un yüzünü güldüremediğini söyledi.

11 Mayıs 2015 Pazartesi 07:08
İKTİDAR ERZURUM’A NE KAZANDIRDI NE KAYBETTİRDİ?
Merkez Parti Erzurum milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, 2003 yılından bugüne kadar Erzurum’un gelişmişlik ve kalkınmada büyük hayal kırıklığını yaşadığını belirterek, iktidarın büyük destek almasına karşın Erzurum’un yüzünü güldüremediğini söyledi. 
7 haziran genel seçimleri öncesi yoğun bir tempoda seçim propaganda çalışmalarını sürdüren Merkez Parti Erzurum milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, 2015 seçimlerinde halkın bilinçli bir şekilde sandığa gideceğini ve iktidar partisinin bu seçimlerde büyük darbe alacağını açıkladı. Hacımusfaoğlu, “Türkiye iyi yönetilmedi, gerek dış politika, gerek ekonomi ve gerekse halkın refahı için beklentiler boşa çıktı. Bakın tarım ve hayvancılığın başkenti olarak lanse edilen Erzurum, bu sektörlerde öyle bir hale geldi ki, ne çiftçimiz ne de tüccarımız belini doğrultamaz oldu. 2011 üniversiad oyunları için yaptırılan tesisleri ve yapılan yatırımları görüyoruz. Acaba Erzurum’lu hemşehrilerim bu yatırım ve tesislerden ne kadar faydalanıyor. İşsiz gençlerimiz ne kadar istihdam edildi. Esnaf ne kadar kalkındırıldı. Sanayi yatırımları ne kadar yapıldı. Diğer illerde ona yakın organize  sanayi bölgeleri varken Erzurum’da neden sadece iki tane var. İlimizde o kadar sorun var ki sıralarsak  zaman bile yetmiyor. Buradan soruyorum iktidar partisi yönetimlerine Erzurum için ne yaptınız. Erzurum’a ne kazandırdınız. Erzurum’lu iş adamları kendini geliştirdi mi yoksa iflas ertelememi verdi.         
Ayrıca bugün diğer ülkelerden canlı hayvan başta olmak üzere, saman ithal edildi. Bununla da yetinilmedi ve şimdilerde dışarıdan ithal patates gizliden gizli Türkiye ye sokuldu. Hatalı politikalar sonucu büyük bir çıkmaza girmiş bulunmaktayız. Bizler sanal gündemler değil gerçekler ne ise onu konuşmalıyız. Dediğim konularda eğer bir çarpıtma varsa buyursunlar iktidar milletvekilleri hatta adayları ile bu konuları tartışmaya hazırız. Giderek yoksullaşan bir toplum haline geldik. Sadece iktidara yakın çevreler parasal olarak güçlerine güç katarken, yoksullarımız daha yoksul hale gelmiştir. Bizler bu tabloları değiştirmek için halkın karşısına alternatif olarak çıktık. Merkez partisi genel başkanı ve genel başkan yardımcıları ile yani kaliteli bir kadro ile Türkiye yi yönetmeye talip olmuştur. Birileri bizi küçümseye bilir. Hatta diğer partiler içine de katabilir. Ancak halkımız bizim seçim beyannamemiz ve bizin projelerimizin ne kadar tutarlı ve de ne kadar gerçekçi olacağını görecek. Doğru ne ise onu anlatacağız. Bizim yalanla dolanla   siyaset yapma gibi bir durumumuz yok. Çünkü elif ba  gibi dik olacağız  ve doğru olacağız. Seçim gezilerinde vatandaşların ilgi ve sevgisini de zaten görüyoruz. Yani bu ilgi ve sevgiden doğru yolda olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. 13 yıldır iktidar olan bu parti ve belediye, büyük şehir Erzurum’u büyük bir kasaba yaptı. Yiğit gençlerimiz gurbet ellerde çalışmak zorunda bırakıldı. Bakın ilimizde gençlerimizin yüzde 80’i işsiz. Her gün festival, konser ve sanatçı organize eden büyükşehir belediyesi saçılan paralarla daha çok öğrenciye burs verebilirdi. ” dedi. 
Merkez parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu açıklamasında “Rize’den iki Başbakan çıktı. Ayrıca, Erzurum’dan Rizeli, Malatyalı, Gaziantepli ve Karslı milletvekili çıkarıldı. Şimdi Erzurum’lular kendi öz evladı olan Genel Başkanımız Abdurrahim Karslı’ya sahip çıkması gerekmektedir. Türkiye’nin birde dadaş Başbakan’ı olması lazım. Bu onurda dadaş’a yakışır.”dedi.  

Editör

Son Güncelleme: 11.05.2015 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.