'İKİ YİĞİT MUSTAFA ÇIKTI'

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanları, Milli İttifak ile ilgili ortak basın açıklaması yaptı.

12 Nisan 2015 Pazar 22:49
'İKİ YİĞİT MUSTAFA ÇIKTI'
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanları, Milli İttifak ile ilgili ortak basın açıklaması yaptı. 

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin ittifakı olan Milli İttifak’ı Erzurumlulara tanıtmak için, Saadet Partisi Erzurum İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yener Gözütok, partilerin il ve ilçe yöneticileri, Anadolu Gençlik Derneği ve Alperen Ocakları temsilcileri ile partililer bir araya geldi.

TÜRKİYE’NİN ROTASINI HUZUR LİMANINA ÇEVİRECEĞİZ

Milli İttifak’ın ayrılıkların değil birliklerin konuşulduğu birlik olduğunu söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, “Milli İttifak, İslam aleminin dertlerine deva olacak reçeteleri İslam ümmetine sunmak için kardeşlerin bir araya gelerek kurduğu ittifaktır. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin temsilcilerinin olmadığı bir meclisi hep birlikte yaşıyoruz. Meclis profiline baktıktan sonra mutlaka bu mecliste milletin hassasiyetlerini ve sorunlarını mecliste söyleyecek bir yapının olması gerektiğini milletimiz söylemiş ve milletimizin ittifakıyla milli ittifak gerçekleşmiştir. 8 Haziran’dan sonra milli ittifak mecliste olacak ve o zaman meclisin kokusunun bile değiştiğini hissedeceksiniz. 8 Haziran’dan sonra ülkemizin rotasını farklı yönlere çevirmek isteyenlerin elinden yetki alınacak ve Türkiye gemisinin asıl gitmesi gereken huzur limanına doğru yolculuğunu başlatmış olacağız.”dedi.

Seçimlerde iyi bir sonuç alacaklarını sözlerine ekleyen Çalık, “8 Haziran’da Allah’ın izniyle en güzel sonucu Milli İttifak alacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz milletimiz için her türlü beraberliğe varız diyerek bir araya geldik. Yapılan anketlerde Milli İttifak’ın açıklandığı gün çıkan sonuç yüzde 8.1 olmuştur. Şimdi oluşan sinerji ile de meclise gireceğiz” diye konuştu.

İKİ YİĞİT MUSTAFA ÇIKTI

Tüm zorluklara rağmen memlekette iki yiğit Mustafa çıktı diyen Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok,” Mustafa Kamalak hocamız ve Mustafa Destici genel başkanımız Milli İttifak diye bir ittifak kurdular. Bütün kışkırtmalara, zorlamalara rağmen biz Milli İttifak’ı kuracağız ve milleti burada buluşturacağız dediler. Biz birbirine yabancı olmayan aynı kanaldan beslenen partileriz." ifadesini kullandı.

MAHALLENİN GÜZEL KIZI BENZETMESİ

Milli İttifak’ın baraj gibi bir problemi olmadığını belirten Gözütok, “Anketlerdeki yüzde 8 kesin oy vereceğim diyenler. Bir de bunun yanında bir o kadar da verebilirim diyenler var. Bizim hedefimiz zaten bu verebilirim diyenler. Bu güne kadar ne diyorlardı. Size oy vereceğiz ama barajı aşamazsınız. Biz mahallenin güzel kızıydık. Bilirsiniz mahallenin güzel kızına herkes bakar ama kimse onu almak istemez. Niye, herkes ona bakıyor çünkü. Biz şimdi mahallenin güzel kızıyız. İnşallah bu güzel kız bu dönemde mecliste olacak.

MHP’YE ALTIN TEPSİDE İKTİDAR SUNDUK

Milli İttifak’ın yüzde 15 oy alacağını savunan Gözütok, şunları söyledi, “İki yiğit adam çıktı Milliyetçi Hareket Partisi’ne altın tepside iktidar sundular. En az yüzde 30 ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olma durumu varken Devlet Bahçeli buna sırtını döndü”

DERDİMİZ BARAJI DEĞİL SIRATI GEÇMEK

Büyük Birlik Partisi’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözünü hatırlatan Gözütok, “Rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözü vardı. Bizim barajı geçmek gibi bir derdimiz yok, bizim derdimiz barajı geçmek değil bizim derdimiz sıratı geçmek. Bizim iki rahmetli liderimiz şehit Muhsin Yazıcıoğlu da, rahmetli hocamız Necmeddin Erbakan da biz inanıyoruz ki sıratı geçtiler. Sıra bizde. Biz tüm hesaplarımızı sıratı geçmek üzerine yapıyoruz” dedi.

Kesin adayların 24 Nisan’da belli olacağının altını çizen Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yener Gözütok, adayların değişerek sürpriz kişilerin listelere girebilme ihtimali olduğunu kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2015 22:50
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBBPSpIttifak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.