İÇİŞLERİ ESKİ BAKANI ALA, PALANDÖKEN İLÇESİNDE ESNAFI GEZDİ

İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Erzurum 1. Sıra Milletvekilli Adayı Efkan Ala, Palandöken ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti.

17 Nisan 2015 Cuma 09:38
İÇİŞLERİ ESKİ BAKANI ALA, PALANDÖKEN İLÇESİNDE ESNAFI GEZDİ
İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Erzurum 1. Sıra Milletvekilli Adayı Efkan Ala, Palandöken ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti. Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın ev sahipliğini yaptığı esnaf gezisine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve parti teşkilatı ile birlikte esnafları dolaşarak 7 Haziran da yapılacak olan Genel Seçimlerin de Ak Partiye destek istedi.
Palandöken İlçe gezisinden son derece memnun olduğunu vurgulayan İçişleri Eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum 1. Sıra Milletvekilli Adayı Efkan Ala, yaptığı açıklamada,” Malum 7 Haziran günü Genel seçim var. Seçim çalışmalarımızı ilk esnaf gezisini Palandöken İlçemizden başlatarak Ak Partimize ve Başbakanımıza destek almaya geldik. Köylüsüyle, kentlisiyle Palandöken İlçemizden Allah razı olsun. Halkımız Belediye Başkanımız Orhan Bulutlardan da Partimiz den de memnun. Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar Erzurum’umuz hep destek oldu bizlere inşallah 7 Haziran da yapılacak olan seçimi de de tam destek olacaktır. 25. Dönem Milletvekili seçimlerin de başarılı bir sonuç çıkartarak inşallah 6 da 6 yaparız ”dedi. Esnaf gezisi sonrası İçişleri Eski Bakanı Ala, parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. 

Editör

Son Güncelleme: 17.04.2015 09:39
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK PartiEfkan Ala
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vedat rafayeline 2015-04-17 18:57:25

yazında adnan yılmazı övmüşsün.buda benim sana cevabım .ayıptır vedat rafayeli diyememişsn ki kırkıncı hocanın adamıdır.dyemedinki kırkıncı hocanın yiğeni mecliste saklıyla dört nala dolandı. yazıkları olsun din adamlarının siyasete girmelerine yazıklar olsun sırf kendi adamlarına cemaatine hizmet ediyor diye adnan yılmazı erzuruma bela edenlere.ve sana da yazıklar olsun k gerçekleri söyleyemeyip deliklılıktan uzak bir yazı yzdıgın için