HORASAN MEP’İ BAĞRINA BASTI

7 Haziran genel seçimleri öncesi Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, Horasan ilçesine çıkarma yaptı.

20 Mayıs 2015 Çarşamba 22:31
HORASAN MEP’İ BAĞRINA BASTI
7 Haziran genel seçimleri öncesi Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, Horasan ilçesine çıkarma yaptı. Genel seçimler öncesi seçmenlerle bir araya gelen Merkez Parti Genel Başkan yardımcısı ve Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, ekibi ile birlikte Genel Başkanı Abdurrahim Karslı’nın ilçesi Horasan'da yoğun bir ilgi ile karşılandı. İlçede önce esnaflarla bir araya gelen Hacımustafaoğlu, ardından köylerde toplantılara katılarak hem Genel Başkanı Abdurrahim Karslı’nın selamını iletti, hem de genel seçimlerde Merkez Parti'ye destek talebinde bulundu. 

Yaptığı çalışmaları değerlendiren Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, Horasan ilçesinin kendilerini ve genel başkanlarını bağırlarına bastığını ifade ederek, “Gördüğümüz ilgi bizleri memnun etti. Horasan kendi evladına sahip çıkacak. Yaptığımız gezilerde ilçenin makus talihinin değişmediğini ve insanların ne şartlar altında yaşadıklarını gördük. Horasanlılar yeni bir değişim istiyor. Bu değişimin adresi de Erzurumlu Abdurrahim Karslı’nın Genel Başkanlığını yaptığı Merkez Parti’dir.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 20.05.2015 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.