HORASAN BELEDİYE BAŞKANI AYDIN, AK PARTİ'DE

Erzurum’un Horasan ilçesi Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, AK Parti’ye geçti. Aydın’a rozetini Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu taktı.

04 Aralık 2014 Perşembe 01:08
HORASAN BELEDİYE BAŞKANI AYDIN, AK PARTİ'DE
29 Mart yerel seçimlerinden önce AK Parti’den aday adayı olan ancak aday gösterilmeyince Saadet Partisi adayı olarak seçime giren Abdulkadir Aydın ilçe halkının büyük teveccühüyle Horasan Belediye Başkanlığı’na seçildi. Horasan’da sancılı bir seçim süreci geçiren AK Parti’de yerel seçim sürecinde İçişleri Bakanı Efkan Ala, ilçeyi ziyareti sırasında bazı vatandaşların tepkisiyle karşılanmıştı.
Seçimlerin hemen ardından AK Parti’ye geçmek için müracaatta bulunan Aydın’ın talebi Bakan Ala’ya gösterilen tepkiyi organize ettiği gerekçesiyle reddedilmişti.
Israrla AK Parti saflarına katılmak isteyen Abdulkadir Aydın amacına ulaştı. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun haftasonu AK Parti Erzurum İl Kongresi’ne katılmak üzere geldiği Erzurum’da Aydın’a AK Parti rozetini taktı.
Horasan’ın köklü ailelerinden olan Aydın’lar 29 Mart yerel seçimlerinde 10 yıl önce devrettikleri koltuğu geri aldılar. 2004 Mahalli İdareler seçimlerinde Nurettin Aydın’dan görevi devralan Abdulhatem Bastem, iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 29 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde koltuğu Nurettin Aydın’ın oğlu Abdulkadir Aydın’a devretmişti.

Son Güncelleme: 04.12.2014 01:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necati ozcanh 2017-09-20 21:41:05

Horasan rahmeli nurettin aydin serefli bir baskandir. Oglukadirde babasi gibi serefli namuslu biridir o iftiraci serefsizleri adi leri taniyorum ben horasanli zoro ibrahimin oglu necati. Baskan.verahmeli babasi gibi adam yoktur kadir temiz bir. Asiretin serefli evladidir. Cekemiyenler patlasin necati. Ozcan.

Avatar
Fatih ekici 2015-10-26 23:47:45

Babası az.yedi şimdi.sıra oğlunda.ya sen.seçime girerken akp.karşıtı bir.politika izliyordun.yazık

Avatar
alemdar 2014-12-23 19:03:22

Böyle bir saçmalık olmaz horasan halkı seni saadetten olduğun için seçti sen akp geçiyorsun sana verdiğimiz oylara yazık.