HİZMET BAYRAĞINI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Aziziye Belediye Başkanlığı’na seçilen Muhammed Cevdet Orhan, görevi Fatih Cengiz’den devraldı.

03 Nisan 2014 Perşembe 18:23
HİZMET BAYRAĞINI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Aziziye Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleşti. 30 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Aziziye Belediye Başkanlığı’na seçilen Muhammed Cevdet Orhan, görevi Fatih Cengiz’den devraldı. Törene, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
CENGİZ: ALNIMIZ AÇIK, BAŞIMIZ DİK…
Devir teslim töreninde konuşan Fatih Cengiz, beş yıl önce teslim aldığı görevi dolu dolu bir çalışma sezonu geçirdikten sonra devrettiğinin altını çizerek, “Beş yıllık görevimiz süresince ilçemiz için, hemşehrilerimiz için çok önemli hizmetlerin altına imza attık. Şimdi alnımız açık, başımız dik bir şekilde bu görevi layıkıyla yapacağına inandığım bir kardeşime devrediyorum. Görevimiz süresince desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimizee, teşkilatlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
ORHAN: HEMŞEHRİLERİMİZLE EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE VERECEĞİZ
Görevi devralan Başkan Muhammed Cevdet Orhan da, devraldığı hizmet bayrağını daha ileri noktaya taşımak için elinden geleni yapacağını ifade ederek, “Yoğun bir çalışma temposunun ardından rekor bir oyla görevi devralmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle vererek, Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçemizin aydınlık yarınlarını inşallah birlikte oluşturacağız. Hemşehrilerimize gösterdikleri teveccüh ve Fatih Cengiz başkanımıza da ilçemize sunduğu güzel hizmetler için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
SEKMEN: AK PARTİ’NİN ŞANINA YAKIŞIR HİZMETLER ÜRETECEĞİZ
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, ilçe belediyeleriyle el ve gönül birliği içerisinde güler yüzle hizmet üreteceklerini kaydetti. Fatih Cengiz’e hizmetleri için teşekkür eden Sekmen, “Değerli bir kardeşimiz, başkanlık görevini yeni seçilen yine değerli bir kardeşimize devrediyor. Partimizin şanına yakışır, programına uygun, Erzurum halkının beklentilerine cevap verecek şekilde inşallah hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Emeği geçen herkese, il ve ilçe başkanımız ile teşkilatlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah devraldığımız gibi hep güler yüzlü ve samimi bir şekilde hizmetler üreteceğiz. Yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.
KILIÇ: BİZ HİZMET İÇİN BU MAKAMLARDAYIZ
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç da konuşmasına, Fatih Cengiz’i ilçeye yaptığı güzel hizmetlerden dolayı tebrik ederek başladı. Fatih Cengiz’in AK Parti’ye yakışır bir şekilde beş yıl boyunca ilçeye güzel hizmetler yaptığını ifade eden Kılıç, şunları söyledi: “Şimdi başı dik bir şekilde bu görevinden ayrılıyor. Bizim partimizin anlayışı şu… Biz hizmet için buralardayız… Milletimize hizmet için bu makamlardayız ve yeri geldiğinde de, ‘bu bir bayrak yarışıdır’ der, bayrağı da bir başka kardeşimize devrederiz. İşte bu anlayış içerisinde de hiçbir kırgınlık, küskünlük, dargınlık olmadan sanki kendisi adaymış gibi davrandı, destek verdi. Fatih Cengiz’i bu tavrından dolayı kutluyorum, yeni başkan Muhammed Cevdet Bey’e hayırlı olsun diyorum. Cenab-ı Allah mahcup etmesin. Milletimize hizmet etmeyi ve sonunda yine başı dik bir şekilde ayrılmayı da nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun.”
Orhan ve Cengiz’in karşılıklı çiçek takdiminin ardından devir teslim töreni son erdi.

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2014 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.