HAS PARTİ’DEN HÜKÜMET’E ÜÇ KART

HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, İl başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kümbet; hükümetin icraatlerini 3 kart ile değerlendirdi.

08 Nisan 2012 Pazar 12:19
HAS PARTİ’DEN HÜKÜMET’E ÜÇ KART
Kümbet, Hükümete gösterilecek teşekkür anlamındaki ‘yeşil kart’ın 28 Şubat sürecinin ve 28 Şubatçıların Türkiye’ye açtığı yaralardan biri olan kesintisiz eğitimin tekrar kademeli ve yönlendirmeli hale getirilmesiyle ilgili olduğunu kaydetti. Kümbet, bu yasa tasarısının mecliste kabul edildiğini ve onay için Cumhurbaşkanına gönderileceğini söyledi. Kümbet, “Cumhurbaşkanımız yasayı onaylarsa, yaklaşık 10 küsur yıldır devam eden ve zulüm anlamına gelen kesintisiz eğitim, tarihin tozlu raflarında yerini almış olacak. TBMM’de tartışmaları başından beri izledik, nihayetinde tasarı kabul edildi. 28 Şubat’ın çok önemli ürünlerinden ve haksızlıklarından biri olan bu kesintisiz eğitimi sona erdirdiği için Sayın Başbakan başta olmak üzere bütün hükümet üyelerine teşekkür ediyoruz. Teşekkürü sadece hükümet partisiyle de sınırlamak istemiyoruz. Tasarının kabul edilmesinde 295 oyu toplayan Ak Parti ve MHP milletvekillerine de teşekkür ediyoruz. Gönül ister ki, bu teşekkür zincirine CHP’yi de ekleyebilseydik.” diye konuştu.
Hükümet’e gösterecekleri ‘’kırmızı kart’’ın zamlarla ilgili olduğunu ifade eden Kümbet, hükümetin ekonomi konusunda kırmızı kartı hak ettiğini ifade etti.
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, ‘’Kuran-ı Kerim ve Hz. Peygamberin hayatının okullarda seçmeli ders olarak konulmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum’’ dedi.
Ak Parti ve MHP’nin halkın nezdinde önemli bir sınav verdiklerini belirten Kümbet, ‘’Aslında bu olması gereken bir şey. Şimdiye kadar çok geç kalınmış ama bunun gerçekleşmiş olması da önemli bir adım. MHP’nin göstermiş olduğu bu müspet tavır milletin kayıtlarına geçmiştir. Kuran-ı Kerim ve Hz. Peygamber’in hayatının okullarda seçmeli ders olarak konulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.04.2012 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.