HARMANCI’DAN SEKMEN’E ZİYARET

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı eğitimci-bürokrat Süleyman Harmancı, temayül yoklamasının ardından ziyaretlerini sürdürüyor.

04 Mart 2015 Çarşamba 07:49
HARMANCI’DAN SEKMEN’E ZİYARET
AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı eğitimci-bürokrat Süleyman Harmancı, temayül yoklamasının ardından ziyaretlerini sürdürüyor.
Aday adaylığı çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız devam ettiren Harmancı, sürekli halkla ve sivil toplum örgütleri ile iç içe olduklarını ifade ederek, Erzurum seçmenine ve teşkilatlarla olduğu kadar kanaat önderleriyle ve STK’larla da istişareler yapmanın önemli olduğunu vurguladı.
Görüşmeler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret eden Harmancı Başkan Sekmen’in Erzurum’a kazandırdığı motivasyon ve hızı takdir ettiğini aynı görüntünün milletvekilleri için de sağlanması ile Erzurum’un kazançlı çıkacağına inandığını dile getirdi.
Erzurum’un sadece yerel enstürmanlarla layık olduğu noktaya taşınmasının mümkün olmadığını, bunun en önemli ayağının TBMM ve Ankara olduğunu Başkan Sekmen’le paylaşan Harmancı aday gösterilmesi halinde şehrin bir borcu olarak üzerinde hissettiği sorumlulukla davranacağını ve Yeni Türkiye yolunda bu şehrin yoluna gerekirse turab olacağını ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 04.03.2015 07:50
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSüleyman Harmancı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.