Gözeler Pasinler’e talip

AK Parti Pasinler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Zeki Gözeler, "Talip olduğumuz görevin ne denli zor olduğunun farkındayız. Ve bu zor görevi yine ilçe teşkilatımız ve halkımızla aşabileceğimizin de bilinci içerisinde hareket edeceğiz." dedi.

admin
admin
07 Kasım 2018 Çarşamba 12:36
Gözeler Pasinler’e talip

AK Parti’de aday adaylığı müracaatlarının başlamasıyla birlikte siyaset arenası da hareketlendi. Günler öncesinden Pasinler Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adayı olduğunu açıklayan Muhammet Zeki Gözeler, resmi müracaatını da yaptı.

Kuruluşu itibari ile kurucu üye olarak katıldığı AK Parti’de, yıllarca çeşitli kademelerde görev alan ve siyasi tecrübesinin yanı sıra belediyecilik tecrübesine de sahip Gözeler, AK Parti Pasinler ilçe başkanlığına giderek resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvuru belgesini AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Muhammet Hanifi Temirlenk’e teslim eden Gözeler, “Talip olduğumuz görevin ne denli zor olduğunun farkındayız. Ve bu zor görevi yine ilçe teşkilatımız ve halkımızla aşabileceğimizin de bilinci içerisinde hareket edeceğiz.”

Doğup büyüdüğü ilçesi olan Pasinler’e bir Belediye Başkanı olarak hizmet edebilme hedefi ile yola çıktığını dile getiren Muhammet Zeki Gözeler, ‘Doğup, büyüdüğüm ilçem olan Pasinler’in her anlamda daha iyi bir noktaya taşınabilmesi amacı ile yıllardır bir gönül neferi olarak hizmet ettiğim AK Parti’den Pasinler Belediye Başkan adayı olma yolunda ilk adımımızı atmış bulunmaktayım. Ülkeme hizmet noktasında çığır açan bir siyasi hareketin ferdi olmamın gururunu yaşarken, ilçem için de daha fazla ne yapabiliriz derdi ve hedefi içerisindeyiz. Talip olduğumuz görevin ne denli zor olduğunun farkındayız. Ve bu zor görevi yine ilçe teşkilatımız ve halkımızla aşabileceğimizin de bilinci içerisinde hareket edeceğiz. Bu anlamda bu görevin bizlere tevdi edilmesi halinde, başta ilçe başkanımız ve teşkilatımız olmak üzere kuracağımız ilçe halk konseyi ile de ilçemizin sorunlarını hep birlikte değerlendirerek aşmayı hedeflemekteyiz. Tarihi ve Kültürel alanlardan termal turizme, tarım ve hayvancılıktan sanayi yatırımlarına varıncaya kadar birçok alanda hazırladığımız projeler ve atacağımız adımlar ile ilçemizi daha yaşanabilir hale getirebilme yolunda çaba sarf edeceğiz. Bizleri bu gün burada nazik bir şekilde karşılayan ilçe başkanımız Muhammet Hanifi Temirlenk ve teşkilat mensuplarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, yerel yönetim seçim sürecinde muzafferiyetler dilerim. Rabbim, çıktığımız bu yolu hayırlara vesile kılsın.”

MUHAMMET ZEKİ GÖZELER KİMDİR?

14 Ağustos 1979 Tarihinde Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Bulkasım köyünde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise hayatını Erzurum’da tamamladı.

1995 Yılında Refah Partisi’nde siyasi hayata adım atan Gözeler, bir süre sonra Refah Partisi Palandöken Belde Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. 5 yıl boyunca Palandöken Belde Gençlik Kolları Başkanı olarak bu görevi ifa etti.

2001 Yılında kuruluşunda görev aldığı AK Parti saflarına katıldı. Teşkilat kuruluşları esnasında AK Parti Yakutiye Belde Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. 3 Yıl boyunca sürdürdüğü Yakutiye Belde Gençlik Kolları Başkanlığı görevinin ardından 2004 yılında AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları yönetiminde Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları yönetiminde 3 yıl boyunca sürdürdüğü başarılı teşkilatlanma yapısı ardından 2007 Yılında AK Parti Yakutiye Ana Kademe Belde Başkanlığı görevine getirildi.

2008 yılında İlçe teşkilatı haline dönüşen Yakutiye’de, AK Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ile birlikte, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine üstlendi.

AK Parti Yakutiye İlçe Başkanlığının kuruluş sürecinin tamamlanması ve 2009 Yerel seçimlerinin hazırlığında büyük rol üstlendi.

2009 Seçimleri ile AK Parti’den meclis üyesi olarak seçilmesi ardından, Yakutiye Belediye Başkan Yardımcılığın görevine getirildi.

2012 Yılına kadar Yakutiye Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Muhammet Zeki Gözeler, 2013 seçimlerine kadar da meclis üyeliği görevini devam etti.

2012 Yılı itibari ile inşaat ve yapı malzemeleri alanında faaliyet gösteren bir şirket kurarak ticari hayata adım attı.

2016 Yılında şehrin önemli iş adamları ile bir araya gelen Muhammet Zeki Gözelere, BİRKONFED İş Dünyası Konfederasyonu Erzurum temsilciliğini alarak sivil toplum kuruluşları alanında da faaliyet yürütmeye başladı.

Bu alanda şehrin kalkınması ve istihdamın artırılabilmesi adına birçok projeye imza atan Gözeler, aynı zamanda şehre boya ve yapı kimyasalları üzerine faaliyet yürüten bir de fabrika kazandırdı.

16 Yaşından itibaren aktif siyaset ile meşgul olan Muhammet Zeki Gözeler, 18 Yıl boyunca milli görüş saflarından başlamak üzere AK Parti’de aktif siyasete devam etti. 2013 yılı ardından aktif siyasi hayatına ara vermesine rağmen tüm seçimlerde AK Parti saflarında yer alarak seçim çalışmalarına iştirak etti.

Doğup büyüdüğü Pasinler ilçesinin sorunlarına hâkim ve termal turizmden tarım ve hayvancılığa varıncaya kadar geleceğe dair projelere sahip Muhammet Zeki Gözeler, 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Pasinler Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıkmış bulunmaktadır.

Muhammet Zeki Gözeler evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMuhammet Gözeler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.