ESKİ BAŞKAN YENİDEN ADAY ADAYI

Yerel seçimler öncesinde partilerde aday adayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

10 Ekim 2013 Perşembe 16:42
ESKİ BAŞKAN YENİDEN ADAY ADAYI
Horasan Belediyesi eski Başkanlarından Dursun Şen, dün Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. MHP Palandöken İlçe teşkilatında kalabalık bir partili önünde adaylığını açıklayan Şen, başkan olduğu taktirde yapacaklarını sıraladı.
Siyasetin her kademesinde görev yaptığını hatırlatan Şen, bu birikimlerini Palandöken ilçesi için kullanacağının altını çizdi. 30 Mart tarihinde yapıacak olan seçimlerin ülkenin kaderine büyük katkı yapacağını kaydeden Şen, “Yıllarca siyaset arenasında bulunmuş biri olarak ilçemizin gelecekte modern ve sosyal belediyecilik anlamında hizmet görmesi amacıyla Palandöken Belediyesi Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum. Erzurum’un hizmetlerden beklenildiği ölçüde nemalanamadığı düşüncesindeyiz. Aslında yerel yönetimlerin yeterli ölçüde Erzurum’a katkısının olmadığı aşikardır.
Turizm potansiyelinin en fazla olduğu göz bebeğimiz Palandöken dağımızın ismini alan bu ilçede AKP’li belediyelerin yalnızca günü kurtarma çabası hepimizi içten içe üzmektedir.  Rutin belediyecilik hizmetlerinde bile büyük ölçüde aksamaların olduğu ilçemizin elindeki potansiyellere rağmen adeta ‘Varlık içinde yokluk’ yaşadığını üzülerek müşahede etmekteyiz” dedi.
 
“ERZURUM’U ESKİ ERZURUM İLE KIYASLAMAYIN”
Erzurum’un son on yılının değerlendirildiğinde yanlışa düşüldüğüne vurgu yapan MHP Palandöken aday adayı Dursun Şen, diğer şehirlerdeki hizmet kalitesinin Erzurum’da görülmediğine işaret etti. Şen, “İktidar partisinin iki dönem boyunca mevcut belediye yönetimleri de dahil olan 10 yıllık hizmetlerini değerlendirdiğimizde Palandöken ve dolayısıyla Erzurum adına istenilen ölçüde hizmet verilememiştir. Erzurum dışında herhangi bir vilayeti gezdiğinizde bu farkı herkesin göreceğinden eminim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak misyonu ve vizyonumuzun gereği gibi Türkiye genelinde belediyecilik hizmetlerimizle örnek uygulamalara imza atmışızdır. Yıllardır süren siyaset deneyimim ile birlikte gençlik kolları başkanlığı ilçe başkanlığı ve il başkanlığının yanı sıra bir dönem Horasan Belediye Başkanlığı yapmış birisi olarak elde ettiğim birikimleri Palandöken Belediyesi için yapılacak istişareler neticesinde yeni projelerle başkanlığa talibim. Partimin ve Palandöken ilçesi halkının teveccühü ile büyük hizmetlere imza atacağımızı taahhüt ediyorum. Erzurum’un gözbebeği olan ilçemizin hak ettiği hizmetlerden fazlasıyla yararlanması için canhıraş bir çaba göstereceğimin bilinmesini isterim” şeklinde konuştu
 
DURSUN ŞEN KİMDİR?
1954 yılında doğdu. İlköğrenimini Horasan’da tamamladı. Liseyi Erzurum ve İzmit’te okudu. Atatürk Üniversitesi’nden mezun olan Şen, bir dönem kömür işletmelerinde çalıştı. İstifa ederek siyasete atıldı ve sırasıyla gençlik kolları, ilçe ve il başkanlığının ardından bir dönem de Horasan Belediye Başkanlığı yaptı. Dursun Şen evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör

Son Güncelleme: 10.10.2013 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut saral İzmit / Kocaeli 2014-07-20 16:23:56

dursun şen izmitten dava arkadaşların ömür aykanat sadettin aykanat akif ayva ve ben seni yillardı arıyoruz bizi fees booktan veya 0 532 550 01 42 telefondan ara sevgilerimize acele cevap

Avatar
gökmen avcı 2013-10-11 16:52:36

kendisindeki hizmet aşkı ve "yemeyip çalışan" bir başkan beklentimize cevap verecek karakteri ile hayırlı olacağı kanaatindeyim.

Avatar
mesut Karakaya 2013-10-11 07:48:25

dursun abimize başarılar dilerim. allah hakkından hayırlısıni nasib etsin inşallah. selam ve dua ile......

Avatar
Vahao Akbaba /Tarım Kredi kooperatifleri genel Müdürrlüğü ANKARA 2013-10-10 17:10:19

allah hayırlı ve uğurlu etsin.