ERZURUMLULARDAN AKGÜL’E DESTEK

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma Ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV), ilçe Belediye Başkanı Mesut Akgül'e destek gecesi düzenledi.

19 Şubat 2014 Çarşamba 12:36
ERZURUMLULARDAN AKGÜL’E DESTEK
Geçtiğimiz 5 yılı büyük başarılarla geride bırakan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklılardan ve sivil toplum kuruluşlarından yoğun bir şekilde destek almaya devam ediyor. Kısa adı ESAV olan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma Ve Yardımlaşma Vakfı, Akgül’e destek gecesi düzenledi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen gecede bir konuşma yapan Akgül, “Mamak’ta başlattığımız ve büyük bir başarıyla devam ettirdiğimiz dönüşüm toplumun bütün kesimlerinden büyük destek görüyor. 2009’da Mamak için hazırladığımız seçim beyannamesinde verdiğimiz sözlerden çok daha fazlası bu beş yıl içerisinde Mamak’ta yapıldı. Bizler geçtiğimiz bu beş yılı bir temel olarak görüyoruz ve Mamak için yeni dönemde yeni projelerle temelin üzerine eserimizi inşa edeceğiz. Aslen Erzurumlu olduğumu için hemşehrilerimizden gördüğüm bu destek içinde teşekkür ediyorum” dedi. ESAV’ın düzenlediği geceye AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. 



ESAV AKGÜL’ÜN YANINDA

Akgül’e destek geceye tam bir coşku hakimdi. Halayların çekildiği gecede bar ekibi Erzurum’a ait yöresel oyunları sahneledi. ESAV Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur, “Bir Erzurumlu olarak Mesut Akgül’le gurur duyuyorum. Mamak’ta yaşanan dönüşümü aslen bir Erzurumlunun gerçekleştirmiş olması bizim için bir gurur kaynağıdır” dedi. ESAV Mamak Şube Başkanı Recep Güleç’te Akgül’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Editör

Son Güncelleme: 19.02.2014 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.