Erzurumlu partili demiş Ekrem İmamoğlu okumuş!

Eyüp Sultan Camii’nde Yasin-i Şerif okumasının sırrı çözüldü.

admin
admin
02 Temmuz 2019 Salı 21:12
Erzurumlu partili demiş Ekrem İmamoğlu okumuş!

Vedat REFAYELİ

Bilindiği gibi yenilenen seçimde ikinci defa kazanan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 17 Mart tarihinde Eyüp Sultan Camii’nde Yasin-i Şerif’i okumuş, okuduğu anın görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı.

İmamoğlu’nun camide kuran-ı kerim okurken yayınlanan görüntüleri, kamuoyunun büyük dikkatini çekmiş, lehte ve aleyhte olmak üzere farklı yorumlara yolaçmıştı.

Aldığım bilgilere göre İmamoğlu’nun kuran-ı kerim okumasını öneren kişi, ilginçtir bir Erzurumlu çıktı. Horasan doğumlu CHP’de yöneticilik de yapan bu Erzurumlu partili, Yeni Zelanda’da ölenler için düzenlenen mevlit için gelinen Eyüp Sultan Camii’nde Ekrem İmamoğlu’na kuran okumayı bilip bilmediğini sormuş.

İmamoğlu’nun da ‘’Elbette biliyorum’’ demesi üzerine beraberindeki bu Erzurumlu partili, camii imamından da izin istedi ve hemen mikrofon temin edildi.

‘’Yahu şimdi ayıp olmaz mı?’’ diyen ve okuması için sonunda ikna edilen İmamoğlu, burada Yasin-i Şerif okudu, bu esnada çekilen görüntüler de başta Youtube kanalı olmak üzere bütün sosyal medya kanallarına anında iletildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.