Erzurum zaferi kutladı

Erzurum'da, Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla binlerce AK Partili, partilerinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını coşkuyla kutladı

admin
admin
25 Haziran 2018 Pazartesi 08:50
Erzurum zaferi kutladı

Yurt genelinde oy kullanma işleminin tamamlanması ve oyların sayılmaya başlanmasının ardından Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'nin başarılı sonuçlar alması, Erzurum'daki partililerce sevinçle karşılandı.

Kentteki Cumhuriyet Caddesi'nde vatandaşlar, Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla kutlama yaparken, "bozkurt" ve "rabia" işaretlerine klakson sesleri eşlik etti.

Genç, yaşlı, çocuk her kesimden vatandaşın katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler oluştu. Bazı vatandaşlar da caddedeki kafelerde çalan marşlara eşlik etti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumSeçim Zaferi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.