Erzurum Gelecek’te istifa; Bütün görevlerini bıraktı

Gelecek Partisi Erzurum İl İletişim Başkanı Yunus Murat Bulut istifa etti.

admin
admin
22 Temmuz 2020 Çarşamba 12:46
Erzurum Gelecek’te istifa; Bütün görevlerini bıraktı

Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığı yaptığı partinin Erzurum Kurucu İl Başkanı Avukat Mustafa Zinnur Kara’nın yönetiminde İletişim Başkanı görevi verilen Yunus Murat Bulut sağlık problemlerini gerekçe göstererek partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Yunus Murat Bulut, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi, 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucu değerlerini’ benimseyen bütün vatandaşlarımızı hiçbir ayrım yapmadan kucaklayan bir milli parti olarak kurulmuştur. Yine Gelecek Partisi, devletimize ve milletimizi zarar verecek, bölücü, yıkıcı faaliyet gösteren parti ya da sivil toplum kuruluşlarında yer alan, gücünü ve sermayesini emperyalist güçlerden alan kişi ya da kişilerin asla erişemeyeceği, anlayış ile kurulmuş ve bu doğrultuda siyaset yapması arzu edilmiştir. Başta Genel Başkanımız ve İl Başkanımız olmak üzere hiç bir partilimiz ile dargınlığım, kırgınlığım veya şahsi bir problemim söz konusu olamaz. Genel Başkanımızın şahsında bütün Gelecek Partisi ailesine başarılar diliyorum. Gelecek Partisi'ndeki bütün görevlerimden istifa ettiğimi saygıyla kamuoyuna ilan ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör

Son Güncelleme: 23.07.2020 07:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.