Erzurum'da "AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı" yapıldı

Erzurum'da, "AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" yapıldı.

admin
admin
19 Haziran 2020 Cuma 07:11
Erzurum'da "AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı" yapıldı

İl başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve partinin ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda güncel konular ele alındı.

Merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki depremden etkilenen Erzurum'un Çat ilçesinde, hasar tespit ve yardım çalışmalarının devam ettiğini belirten Öz, depremin yaralarını sarmak için herkesin üzerine düşeni yaptığını söyledi.

Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelesini iyi yönettiğine dikkati çeken Öz, salgının tamamen bitmesi için tedbirlere uyulması gerektiğini ifade etti.

Öz, Bilim Kurulu'nun önerilerine uyulması gerektiğini belirterek, "Tedbirlerin sahada uygulanabilir olması için neler yapmamız gerektiğini ve eksiklerin neler olduğunu bu toplantıda belirlemeye çalıştık. Yeni normal biraz uzun sürecek ve bu duruma alışmalıyız. Pandeminin hafife alınacak bir durum olmadığını kısa sürede yeniden artan vaka sayıları göstermektedir." diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.