ERZURUM ADLİYESİ İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ GÜLTEKİN, ADAY ADAYI OLDU

Erzurum Adliyesi İdari İşler Müdürü Metin Yavuz Gültekin, görevinden istifa ederek AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı oldu.

10 Şubat 2015 Salı 17:28
ERZURUM ADLİYESİ İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ GÜLTEKİN, ADAY ADAYI OLDU
Gültekin'i adliye önünde sevenleri tarafından görkemli bir şekilde alkışlarla karşılanan Gülteken'i Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri uğurladı. Uzun yıllar Erzurum Adliyesi'nde İdari İşler Müdürü olarak görev yapan Metin Yavuz Gültekin, AK Parti'den 25. Dönem Milletvekili aday adaylığı için istifa etti. Bu gün görevinden istifa eden Gültekin'i Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Kurçay ile Cumhuriyet Başsavcı Vekili Volkan Kavukçu ve adliye çalışanları tarafından uğurlandı. Başsavcı Vekilleri Kuruçay ile Kavukçu, Metin Yavuz Gültekin'e hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Editör

Son Güncelleme: 10.02.2015 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.