Erdoğan: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları iftarında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

admin
admin
20 Haziran 2017 Salı 02:54
Erdoğan: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

CHP'nin Enis Berberoğlu yürüyüşü için "Yargının verdiği karara saygı duyulmalı' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Burada müjdeler var

İnşallah Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece Kadir gecesi ardından Ramazan bayramına ulaşıyoruz inşallah Pazar günü de Ramazan Bayramımızın birinci günü. Burada müjdeler var. Bundan da inşallah hep birlikte nasibimizi alırız.

Türkiye'yi 3 kat büyüttük

2002'den bu yana 15 yılda, cumhuriyet döneminden bu yana yapılan hizmetlerin kat kat üzerinde hizmetler verdik. Çökme seviyesine gelen Türkiye'yi aldık 3 kat büyüttük. Batıyor bitiyor dedikçe bizler daha da palazlandık daha güçlendik. Biz an be an hedefe doğru gidiyoruz. Biz şunu biliyoruz, hedefe ulaşmayan kısrak utansın.

Yargının dediği olur

Yarınlarından umudu kesmiş bir ülkeyi darbeyi rahatça atlatan bir ülkeye dönüştürdük. Demirel'in dediği gibi 'Yollar yürümekle aşınmaz'. Bunlar tabi bu yolları yürüyerek aşındıramayacaklar ancak onların elindeki 'Adalet' levhaları bile bunlardan utanır. Siz bu ülkede parlamentonun kahir ekseriyetine sahip olan AK Parti'nin kapatılması gündemde olan o dönemde Ankara'da da yargıçlar varmış diyerek sokaklara dökülen adamlarsınız. Şimdi kalkıp utanmadan sıkılmadan AK Parti'yi adaletsizlikle veyahut adalet noktasındaki sıkıntıları yaşayanların yanında yer almamakla suçluyorsunuz. Karar yargınındır ve yargının verdiği karara saygı duymak zorundasın.

Sen Rabia nedir bilmezsin

Ülkemizin bugün ulaştığı seviye elbette önce milletimizin emeğinin sonra da AK Parti'nin son 15 yılda hayata geçirdiği reformların eseridir. Bizim bir Rabia'mız var. Utanmadan sıkılmadan teröristlerin işaretini kendilerine işaret yapıyor diyorlar. Sen zaten Rabia nedir bilmezsin. Bunun içinde tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet var bunun içinde. Bunun hangisine karşısın? Sen 6 tane okun var, Sakarya'da bir vatandaş sordu saysana anlamını sayamadı.

Bilhassa 15 Temmuz'da gördük ki millletimiz devletine sahip çıkmaktadır. Her zaman ifade ediyorum. Bir ülkenin en büyük gücü tankı topu silahı değil, bunlar elbette önemli ama bir ülkenin asıl gücü kendisine sahip çıkacak vatandaşlarıdır, halkıdır. Türkiye'nin terör örgütlerine yürüttüğü beka mücadelesinde dimdik ülkesinin yanında duran milletimize şükran borçluyuz.

AK Parti kalpleri fethi hareketidir

Bu ülkede hizmet etmekten duyduğum gururu her fırsatta ifade ediyorum. Rabbime daima hamd ediyorum. Bütün AK Parti teşkilatının da aynı hissiyatı taşıdığına ve taşıması gerektiğine inanıyorum. Üstlendiğimiz görevlerin sağladığı imkanlardan ziyade üzerimize düşen sorumluluğun hesabını yapmak zorundayız. AK Parti bir gönül hareketidir kalpleri fetih hareketidir.

16 NİSAN TARİHİ BİR MİLATTIR

Şimdiye kadar sadece ve sadece halkın ve hakkın rızası için çalıştık. Milletimizden başka kimseye asla eyvallah demedik. Bugünlere milletimizin hayır duası ile geldik. İnşallah bundan sonra da aynı coşku ve kararlılıkla milletimizle muhabbetimizi daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Bu tespitlerimin bilhassa önümüzdeki dönem açısından son derece kritik olduğunu belirtmek istiyorum. Türkiye 16 Nisan halk oylaması ile yeni bir sürece girmiştir. 16 Nisan tarihi bir milattır.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Her ne kadar AK Parti olarak biz bir çok seçimde ve halk oylamasında bu düzeyde oylar almış olsak da yeni dönemde işimizin kolay olmadığı çok açıktır. 16 Nisan'dan sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Yeni dönemin gerektirdiği çalışma yöntemine söylemine ve hareket tarzına kendimizi süratle hazırlamalıyız. İl ilçe kongrelerimiz başlıyor. Teşkilatlarımızın tüm kademelerini yeni dönemin gerektirdiği birikime göre tahkim etmeliyiz. Metal yorgunluğu gösteren teşkilatlarımızı mutlaka yenilemeliyiz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.