Erdoğan Erzurum'da bakın kimi aradı?

Erzurum'da çalan telefonun ucunda Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı...

admin
admin
17 Ağustos 2019 Cumartesi 17:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Eski Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’yı arayarak bayramını tebrik etti.

Ilıcalı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’la konuştuğunu duyan çevredekiler Ilıcalı’nın yanına gelerek Erdoğan’la konuşmak istedi. Talepleri geri çevirmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesin bayramını tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurban bayramını Erzurum’da geçiren AK Parti’nin 22 ve 26’ncı Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile yaptığı telefon görüşmesi hafızalarda birbirinden renkli izler bıraktı.

Ilıcalı’yı telefonla arayarak bayramını kutlayan Erdoğan, bayram tatilini Erzurum’da geçiren Urfalı bir aileyle de görüştü.

Görüşme esnasında Siirtli bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; “Nasılsın enişte?” diye seslenmesi, sürpriz buluşmaya adeta renk katarken, Erdoğan’ın verdiği karşılık da bir o kadar ilginç oldu.

Erdoğan kendisine hal hatır soran Siirtli vatandaşa; “İyiyim Kayınço!” diye yanıt verdi.

Ilıcalı’dan Erzurum’la ilgili bilgiler alan Erdoğan, “Erzurum güzide bir şehrimiz. Bizim adeta kalemizdir” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.