ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE CEVAP GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin bugün grup toplantısında yaptığı konuşmaya işaret ederek, 'Sayın Bahçeli'ye teşekkür ediyorum' dedi.

admin
admin
08 Şubat 2017 Çarşamba 00:07
ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE CEVAP GELDİ

Etiyopya Cumhurbaşkanı Wirtu ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı konuşma nedeniyle kendisine teşekkür etti.

Erdoğan konuyla ilgili şöyle konuştu:

"SAYIN BAHÇELİ'YE BUGÜNKÜ SÖZLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Şüphesiz ki, Cumhurbaşkanı olarak, ülkemi terörize etmek isteyen anlayışla yol yürüyenlerle hiçbir zaman bizim bir fikir birlikteliğimizin olması mümkün değil.

Hatta bugün, Sayın Bahçeli'nin yapmış olduğu konuşmayı efradını cami, ağyarını mani (oldukça açıklayıcı ve ayırt edici) bir konuşma olarak gördüm. Kendisine de teşekkür ediyorum.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Grup toplantısında konuşan Bahçeli, partisinin aleyhinde kurulan karalama kampanyasına sert tepki göstererek şöyle konuşmuştu:

"Dün halklara özgürlük diyerek, orak-çekiçle poz vererek, ülkücülere pusu kuran Perinçekgiller neredeyse bize davamızı öğretip ülkücülük anlatacaklar. Bu ne arsızlık, densizlik, ahlaksızlıktır. Eğer Doğu Perinçek ve 'hayırcı' yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istisnasız sayın Erdoğan'ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. Bunlar çılgına dönüp kudursalar da millet için 'evet'; devlet için 'evet'; Cumhuriyet için 'evet'; Türklüğün bekası için 'evet' diyeceğiz."

Editör

Son Güncelleme: 08.02.2017 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.