“ERDOĞAN BU MİLLETİN SEVDALISI BU MİLLET DE ONUN”

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “Sadece şahsımıza değil, özellikle sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarının ilgisine mazhar oluyoruz. Başbakanımız ve Genel Başkanımız sayın Erdoğan’ın bu millete sevdası, vatandaşlarımızdan büyük karşılık bulmaktadır” dedi.

30 Nisan 2011 Cumartesi 13:29
“ERDOĞAN BU MİLLETİN SEVDALISI BU MİLLET DE ONUN”
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim geziler kapsamında dün Uzundere ilçesini ziyaret etti. Kalabalık bir partili heyetle birlikte ilçeyi gezen Aydemir, halkla bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu. Erzurum’un tüm ilçelerinin olduğu gibi Uzundere’nin sorunlarına hakim olduklarını belirten AK Partili Aydemir, “Ak Parti iktidarı boyunca rahat bir nefes alan esnaf ve köylümüz bu seçimlerde de kendisine hizmet eden partimize gereken ilgili gösterecektir” dedi.
ERDOĞAN İLE MİLLET ARASINDAKİ SEVDA KARŞILIKLI
Seçim gezileri boyunca Erzurumluların yoğun ilgisiyle karşılandıklarını dile getiren Aydemir, bu ilginin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hizmet kervanına olduğunu söyledi. Milletvekili adayı Aydemir, “Sadece bizi seven değil, özellikle sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarının ilgisine mazhar oluyoruz. Başbakanımız ve Genel Başkanımız sayın Erdoğan’ın bu millete sevdası, vatandaşlarımızdan büyük karşılık bulmaktadır. Gözlemimiz şudur ki, onun başında olduğu bir partiyi, milletimiz baş üstünde tutmaktadır” diye konuştu.
BİZLER HALKI KANDIRMIYOR, SADECE ÇALIŞIYOR VE ÇALIŞIYORUZ
Uzundere’de Ak Parti iktidarının özellikle tarım ve hayvancılık alanlarındaki hizmetlerini anlatan Milletvekili İbrahim Aydemir, hizmet kervanının devam ettiğini ve bir 4 yıl daha bu kervanın yürümesi gerektiğini söyledi.
“Her alanda sağlanan büyüme ve gelişmeler, tarım ve hayvancılık sektöründe de ciddi hamleleri beraberinde getirmiştir” diyen İbrahim Aydemir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Elbette sorunları sıfıra indirdiğimiz söylenemez. Ama sorunların bir çoğunu çözüme ulaştırıp, devam edenleri ise minimum düzeye indirmiş bulunuyoruz. Bizler gerçekçi politika yapıyoruz. Halkı kandırmıyoruz. Boş ve gerçekleşmesi imkansız vaadlerde bulunup da bu halka yalan söylemiyoruz. Yaptığımız tek şey: Çalışıyoruz ve çalışıyoruz. Allah’a şükür, çalışmalarımızın semeresini de alıyoruz. 12 Haziran seçimleri çalışmalarımızın halktaki karşılığının göstergesi olacak ve Erzurum tarihte bir partiye verdiği en fazla oyu, bu seçimlerde Ak Parti’ye verecektir.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.