Erdoğan: Bu Feto denilen adam ümmeti parçaladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu Feto denilen adam, ümmeti parçaladı maalesef. Fakat şu anda nerede? Amerika'da. Sığınacak delik arıyorlar. Nereye kaçarsanız kaçın biz de sizi kovalayacağız." dedi.

admin
admin
30 Eylül 2017 Cumartesi 17:20
Erdoğan: Bu Feto denilen adam ümmeti parçaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Hükümete gelir gelmez başlattığımız savunma sanayi seferberliğimizin meyvelerini yeni yeni alıyoruz. İnsansız hava aracından füzeye, tanktan topa, uçaktan uyduya, tüfekten tabancaya kadar olan ihtiyacımız ne varsa, kimseye bağımlı olmadan üretmeyi hedefliyoruz. Çok ciddi mesafe katettik. Elbette hala çözmemiz gereken sıkıntılar var ama şu halimizle bile terörle mücadelemizi kimseye muhtaç olmadan sürdürebilecek durumdayız." dedi.

Erdoğan, "Bu Feto denilen adam, ümmeti parçaladı ümmeti maalesef. Fakat şu anda nerede? Amerika'da. Amerika ona 400 dönüm arazi tahsis etmiş, orada beyler gibi yaşıyor. Buradan kaçanların bir kısmı da yanında. Ama bir kısmı da nerede yaşıyor, dünyanın değişik yerlerinde. Sığınacak delik arıyorlar. Nereye kaçarsanız kaçın biz de sizi kovalayacağız." ifadelerini kullandı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Recep Tayyip ErdoğanFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.