Erbakan Erzurum’a Osmanoğlu ile geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Erzurum İl Başkanlığı Kongresi’ne katılmak üzere Pazar günü Erzurum’a geliyor.

admin
admin
05 Ekim 2019 Cumartesi 10:40
Erbakan Erzurum’a Osmanoğlu ile geliyor

Erbakan, beraberinde Abdulhamit Han’ın torunu Abdulhamid Kayhan Osmanoğlu ile birlikte geleceği Erzurum’da, teşkilatlanması tamamlanan Yeniden Refah Partisi’nin Erzurum İl Kongresi’ne katılacak, önemli mesajlar verecek.

Bölge vilayetleri başta olmak üzere 20’den fazla ilin il başkanının da katılım sağlayacağı kongrenin tam bir şölen havasında geçmesi beklenirken, Erbakan’ın Erzurum programının detaylarını Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın açıkladı.

TEŞKİLATLANMA SÜRECİ KONGREYLE TAÇLANIYOR

İl Başkanı Aydın, bir süre önce devraldığı Kurucu İl Başkanlığı görevi ile Yeniden Refah Partisi’nin ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, “Kısa bir süre zarfında hem teşkilatlarımızı kurduk, hem kongrelerimizi yaptık. 6 Ekim Pazar günü de Erzurum’daki ikinci büyük buluşmayı gerçekleştiriyoruz. Partimizin Genel Başkanı Dr. Sayın Fatih Erbakan Beyefendi’nin katılımlarıyla Erzurum’da kongreye gidiyor ve iktidar yürüyüşümüze güç kazandırıyoruz” diye konuştu.

ERBAKAN 6 EKİM PAZAR GÜNÜ GELİYOR

Genel Başkan Erbakan’ı 6 Ekim Pazar günü Erzurum Havalimanı’nda saat 09.30’da karşılayacakları bilgisini veren İl Başkanı Nejdet Aydın, “Sayın Genel Başkanımızı havalimanında yüzlerce araçlık uzun bir konvoyla karşılayacağız. Ardından doğruca il kongremizi gerçekleştireceğimiz Kazım Karabekir Stadyumu yanındaki Erzurum Kapalı Spor Salonu’na geçeceğiz. Partililerimizi ve tüm Dadaşları bu büyük buluşmaya tanıklık etmeye çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

ABDULHAMİD HAN’IN TORUNU DA GELİYOR

Öte yandan İl Başkanı Aydın, Erbakan’ın Erzurum buluşmasına Abdulhamid Han’ın torunu Abdulhamid Kayhan Osmanoğlu’nun da katılacağını açıklayarak, “Cennet Mekan Abdulhamid Han’ın torunu Abdulhamid Kayhan Osmanoğlu, partimizin Kurucular Kurulu Üyeleri arasında yer alıyor. Muhterem Osmanoğlu kardeşimiz Erzurum İl Kongremize katılmayı özellikle istedi. Kaldı ki, Türk siyaset tarihinde Milli Görüş’ün iktidara yürüyüşü hep Erzurum’dan başlamıştır. Allah’ın izniyle bu kongremiz, Yeniden Refah iktidarına Erzurum’da verilen start olacaktır. Bu bakımdan partililerimizi ve tüm Dadaşları aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. u Bu tarihi ana tanıklık etmek isteyenleri kongremize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 05.10.2019 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.