Erbakan Erzurum’a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 18 Mayıs Cumartesi günü Erzurum’a geliyor.

admin
admin
14 Mayıs 2019 Salı 18:20
Erbakan Erzurum’a geliyor

Ramazan ayının ilk buluşmasını Dadaşlarla gerçekleştirecek olan Erbakan, partisinin Erzurum teşkilatı tarafından organize edilen iftar programına katılacak.

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, bir süre önce kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı sıfatıyla Erzurum’a geliyor. Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından organize edilen program için yönünü Dadaşlar diyarına çeviren Erbakan, böylece Ramazan ayının ilk büyük buluşmasını da Erzurum’da gerçekleştirmiş olacak.

ERZURUM’A KURMAY HEYETİYLE BİRLİKTE GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve beraberindeki kurmay heyeti, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 14.45’te Erzurum Havalimanında olacak. Partililerce oluşturulacak konvoyla buradan şehir merkezine hareket edecek olan Erbakan, daha sonra partisinin Erzurum İl Başkanlığı binasının açılışı için Gürcükapı’ya gelecek. Genel Başkan Erbakan, açılışın ardından büyük iftar buluşması için Yıldızkent’teki İnci Royal Kongre ve Düğün Sarayı’na hareket edecek.

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ ERZURUM’DAN BAŞLAYACAK

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a, Erzurum programında Genel Başkan Yardımcıları da eşlik edecek.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın, “Kalabalık bir heyetle şehrimize çıkarma yapacak olan Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan, tıpkı merhum babası Necmettin Erbakan Hocamız gibi iktidar yürüyüşünü Erzurum’dan başlatmış olacak. Ramazan ayının ilk buluşması Erzurum olacak ve bu buluşma inşallah geleneksel hale gelecek” dedi.

HERKESİN YERİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR

İl Başkanı Nejdet Aydın, şunları kaydetti: “Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Erzurum programımızın her aşamasında kapılarımız hemşehrilerimize ardına kadar olacak. Karşılama konvoyumuza katılmak isteyenlerden iftar programımızda bulunmak isteyenlere varıncaya kadar herkesin yeri başımızın üstündedir. Sayın Genel Başkanımız Erzurum’da çok önemli mesajlar verecek ve Erzurum buluşması hem partimiz ve hem de temsil ettiğimiz Milli Görüş geleneği açısından bir milat olacak. Biz yediden yetmişe herkesi Erzurum’daki bu tarihi buluşmaya tanıklık etmeye çağırıyoruz” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alperene yanıt 2019-05-16 19:37:56

Az saygı olsun adam peygamber soyundan geliyor ehli beyte saygin olsun adamın dedeleri Osmanlı devleti zamaninda bakanlık yapmış babası ise dünyaca ünlü mühendis yalan yanlış ithamlarda bulunma

Avatar
alperen 2019-05-15 09:55:22

baba parası ile particilik oynayan biri, askerlik bile yapmamışsın amacınız erdoğanı bitirmek ak partiyi bölmek .