Ensar Coşkun güven tazeledi

AK Parti Aziziye ilçe kongresini gerçekleştirdi.

admin
admin
11 Eylül 2017 Pazartesi 01:44
Ensar Coşkun güven tazeledi

Bir süre önce Gürbüz Keleş’in istifasıyla boşalan ilçe başkanlığı görevine atanan Ensar Coşkun, tek aday olarak girdiği kongrede AK Parti’nin yeni Aziziye İlçe Başkanı oldu. Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye, Başbakan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz’ün yanı sıra, Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mevlüt Doğan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, bazı ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan kongrede, protokol üyeleri konuşma yaptı. Kongreye tek liste ile giren Ensar Coşkun AK Parti Aziziye İlçe Başkanı oldu. Coşkun, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar ilçe başkanlığı yapmış isimlere teşekkür ederek, birlik, beraberlik içerisinde ilçeye hizmet edeceklerini belirtti.

Ensar Coşkun başkanlığındaki AK Parti Aziziye ilçe teşkilatı şu isimlerden oluştu: Sefer Kara, Özkan Göze, Serhat Çalışkan, M. Hanifi Aksakal, İ. Hakkı Günaydın, Hatice Köse, Hayati Özyılmaz, Aydın Sula, Zafer Ala, Gökhan Kervan, Ebubekir Genç, Yağmur Özkurt, Sinem Yıldız, Akif Bağtı, Mükremin Bilen, Harun Engin, A. Sami Eşrefoğlu, Sultan Aydın ve Tekin Korkmaz.

Editör

Anahtar Kelimeler:
AK PartiEnsar Coşkun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efe Torunu 2017-09-20 11:48:28

Şu memlekette Adam Kalmadı da hep eski siyasetçilerin etrafında dolanıp duruyorsunuz. Yeter artık genç insanlara fırsat verin